Κοσμοπούλου: «Στηρίξτε τον Νίκο Ταχιάο»

Υπέρ του Νίκου Ταχιάου, στην παράταξη του οποίου βεβαίως συμμετείχε, στον αυριανό δεύτερο γύρο των εκλογών για τον δήμο Θεσσαλονίκης τάσσεται η Ιωάννα Κοσμοπούλου. 

propoli

Με ανακοίνωσή της η κ. Κοσμοπούλου αναφέρεται εκτενώς στις αυριανές εκλογές και στη μάχη Ταχιάου-Ζέρβα για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης.

«Αύριο ψηφίζουμε για την πόλη μας. Αύριο ψηφίζουμε για τη ζωή μας. Γιατί η καθημερινότητα της πόλης μας είναι κυριολεκτικά η ζωή μας. Η καθαριότητα, οι μετακινήσεις μας, η ασφάλεια, ο φωτισμός, οι πλατείες και το πράσινο, οι κοινωνικές δομές για εργαζόμενες γυναίκες, για ανθρώπους της 3ης ηλικίας, για ΑμεΑ, για άστεγους, ο αθλητισμός, ο πολιτισμός, η φροντίδα των σχολικών κτιρίων. Όλα αυτά είναι η πόλη μας.

Όλα αυτά εξαρτώνται από το Δήμαρχο και τη διοίκηση του Δήμου. Κι όμως όλα αυτά δεν μπήκαν στο τραπέζι, γιατί ο πόλεμος λάσπης που έγινε στο Νίκο Ταχιάο δεν άφησε να μπουν.

Το διακύβευμα σ’ αυτές τις εκλογές ήταν μόνο ο ΠΑΟΚ (αυτό που θέλουν να παρουσιάσουν κάποιοι ως ΠΑΟΚ, δεν έχω τίποτε εναντίον της ομάδας και των αγνών οπαδών της). Όχι η πόλη, η ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας, αλλά ο ΠΑΟΚ. Αυτή η εξαχρείωση της πολιτικής ζωής και του πολιτικού λόγου είναι πρωτοφανής. Κάποιοι το έστρεψαν προς τα εκεί. Δεν πήγε μόνο του. Κάποιοι έπαιξαν τα ρέστα τους σ’ αυτήν την ιστορία ποντάροντας μάλιστα και σε περισσότερα του ενός άλογα.

Τώρα ο μόνος τρόπος να γυρίσει το ποτάμι πίσω είναι η ψήφος της Κυριακής. ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!!! ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑΚΉ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!!! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΤΑΧΙΑΟ ΜΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΤΟ ΗΘΟΣ, ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥ!!! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΤΑΧΙΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!!! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ 1%!!!

Σας επισημαίνω ότι διοίκηση του Δήμου δεν είναι μόνο ο Δήμαρχος. Είναι και η ομάδα του. Δεν είναι πλεονέκτημα, που ο κ. Ζέρβας θέλει να έχει όλες τις θέσεις (και Αντιδήμαρχος καθαριότητας και εκπρόσωπος στον ΟΑΣΘ και δεν ξέρω τι άλλο). Είναι μειονέκτημα, γιατί με παραπέμπει σε έλλειψη ανθρώπων και στελεχών. Ήμουν πάντα ειλικρινής μαζί σας. Πιστέψτε με είναι μια ευκαιρία για την πόλη. Μην την πετάξουμε.

Ας νικήσει η Θεσσαλονίκη! Μην μας παρασύρει η εικόνα, αλλά ας επιλέξουμε με βάση την ουσία. Εγώ όταν ήταν η ώρα επέλεξα. Κι επέλεξα με πλήρη συνείδηση Νίκο Ταχιάο! Τώρα είναι η ώρα να επιλέξετε κι εσείς φίλοι μου! Κι η στιγμή είναι κρίσιμη».

Loading