ΙΝΤΙΜΕ

Κυμπούροπουλος: “Περασμένα – ξεχασμένα με τον Πολάκη”

Την ανάγκη να μεταφέρει στην Ευρωβουλή τις βασικές ανάγκες που έχει η Ελλάδα εξέφρασε ο νέος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπουρόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ.

propoli

«Έκανα μια προσπάθεια και αγώνα τρεις μήνες τώρα για να διαδώσω το μήνυμα ότι θέλω και μπορώ να γίνω η φωνή των Ελλήνων. Να μεταφέρω στην Ευρωβουλή τις ανάγκες που έχει η Ελλάδα και να στηρίξω το ευρωπαϊκό ιδεώδες και να βάλουμε στο επίκεντρο τον άνθρωπο χωρίς να φτάνουμε στα άκρα» τόνισε συγκεκριμένα, ο Σ. Κυμπουρόπουλος.

Σε ερώτηση για το πόσο τον βοήθησε εκλογικά το θέμα με τον Παύλο Πολάκη τόνισε πως σε μια «εκλογική διαδικασία δεν μπορούμε να βγάλουμε το γεγονός ότι παίζουν ένα σύνολο γεγονότων ρόλο. Την περίοδο που δημιουργήθηκε το ζήτημα με τον κ. Πολάκη ανοίχτηκε ένα σημαντικό θέμα και μιλήσαμε για την αναπηρία και για το πως ο κ. Κυμπουρόπουλος και άλλοι ανάπηροι που έχουν τα ίδια εμπόδια θέλουν μια σύγχρονη κοινωνία. Δεν μπορούμε να μιλάμε για τα επιδόματα, πρέπει να υπάρχουν. Να δούμε. Αυτό που για μένα είναι ζωτικής σημασίας και λέγεται προσωπικός βοηθός, πρέπει να ξαναδούμε το ζήτημα της αναπηρίας. Πρέπει να παραμείνει το θέμα αυτό ανοιχτό”.

Στην ερώτηση αν νιώθει την ανάγκη να πει κάτι στον κ. Πολάκη απάντησε: «Περασμένα ξεχασμένα. Σήμερα χαίρομαι και νιώθω αυτή την αμέριστη συμπαράσταση των συμπολιτών μου που πίστεψαν ότι αυτά που λέω θέλω να τα κάνω πραγματικότητα αυτός που είμαι είμαι εδώ ολόκληρος και γεμάτος όχι με υποσχέσεις αλλά μέσα από τη ζωή μου και το παράδειγμά μου θέλω να τα κάνω πράξη με μόνο τρόπο την αξιοπρέπεια και το πάθος».

Loading