INTIME

Κωνσταντοπούλου: «Όπλο μας το όχι του λαού»

«Το όχι του δημοψηφίσματος παραμένει όχι και απλά κάποιοι μας πρόδωσαν και το γύρισαν», τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αρχηγός της Πλεύσης Ελευθερίας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Flash 99,4 και την εκπομπή “Αριστερά και Δεξιά στα FM”, με τον Χρήστο Τσαλικίδη και τον Θωμά Καλέση.

propoli

Σε ερώτηση για το ποιο είναι το διακύβευμα της κάλπης της 7ης Ιουλίου, ανέφερε: «Το διακύβευμα των εκλογών είναι ‘Θέλεις Ζωή στη Βουλή; Θέλεις μία Βουλή που θα περιλαμβάνει την Πλεύση Ελευθερίας, που ανάμεσα στις δεσμεύσεις της είναι η διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών;’»

Για το ότι σήμερα συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από το δημοψήφισμα και το πώς το ‘όχι’ έγινε ‘ναι’, η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε: «Το ‘όχι’ του δημοψηφίσματος δεν έγινε ‘ναι’. Παραμένει ‘όχι’. Απλά κάποιοι μας πρόδωσαν και το γύρισαν. Και το γεγονός ότι συνταγματικά το ‘όχι’ του λαού εξακολουθεί να ισχύει, είναι όπλο μας στη μάχη ενάντια σε όσα μας επιβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια».

Κλείνοντας, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας σημείωσε: «Έχουμε δεσμευθεί για οκτώ κοινοβουλευτικές ενέργειες αμέσως μετά την εκλογή μας, μεταξύ των οποίων η ενεργοποίηση του πορίσματος της Επιτροπής Αλήθειας του Δημοσίου Χρέους».

Loading