Λαζαρίδης: «Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο της ελπίδας και της προοπτικής»

Την ικανοποίησή του για την τοποθέτησή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο Μακάριος Λαζαρίδης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Καβάλα.

propoli

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που ως υποψήφιος για τη Νέα Δημοκρατία στην Π.Ε. Καβάλας, ενώνω τις δυνάμεις μου με αυτές του Κυριάκου Μητσοτάκη σε μια δύσκολη προσπάθεια: Να ξαναφέρουμε το χαμόγελο της ελπίδας και της προοπτικής στα χείλη κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα», δήλωσε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη Μακάριος Λαζαρίδης μετά την ανακοίνωση της ΝΔ ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Καβάλα», δήλωσε αρχικά ο στενός συνεργάτης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

«Μεγάλο στοίχημα η ανάπτυξη»

Όσον αφορά τους στόχους και την επόμενη μέρα, ο κ. Λαζαρίδης δήλωσε:

«Να δουλέψουμε σκληρά. Για τους πολίτες, με τους πολίτες. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι η ανάπτυξη. Στην Καβάλα ειδικά, πολλά έπρεπε να γίνουν, ελάχιστα έγιναν. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το μεγάλο βήμα μπροστά. Στις υποδομές, στον τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα, στην ανάπτυξη. Συνεχίζω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις να πετύχουμε όλα αυτά. Η Καβάλα χρειάζεται νέα αντίληψη, φρέσκιες ιδέες, συγκροτημένο σχεδιασμό, οργάνωση και το κυριότερο, όχι λόγια, όχι υποσχέσεις, αλλά ρεαλιστικές προτάσεις και πολύ δουλειά. Αυτή είναι και η δική μου προτεραιότητα».

Loading