INTIME

Μαρινάκης: «Ο λαός γύρισε την πλάτη στους συκοφάντες»

Περιχαρής και μπροστά σε ενθουσιώδες κοινό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε σχολιασμό των αποτελεσμάτων στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

propoli

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη τόνισε πως «την Παρασκευή το βράδυ σας είπα ότι ο Πειραιάς ψήφισε. Σήμερα, ο πειραϊκός λαός έδωσε απαντήσεις στους συκοφάντες και τους έστειλε στο σπίτι τους. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχουμε άλλη μια εβδομάδα. Θα συνεχίσουμε αυτόν τον ωραίο αγώνα για την τελική νίκη».

Επίσης πρόσθεσε πως «δεν απάντησα σε πολλούς. Παρ’ όλα αυτά ο πειραϊκός λαός έδειξε ότι όλους αυτούς τους συκοφάντες ο λαός τους γύρισε την πλάτη. Δεν χρειάζεται να τους απαντήσω εγώ. Τους απαντήσατε εσείς. Και παρόλο που πέσανε στη λάσπη και στον βούρκο που οι ίδιοι έχτισαν αυτόν τον καιρό εμείς θα τους δώσουμε το χέρι και τους λέμε, ελάτε μαζί μας. Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δώσατε δύναμη. Σας περιμένουμε την ερχόμενη Κυριακή για τη μεγάλη τελική νίκη».

Loading