Νέα απάντηση Πατούλη στην ανακοίνωση της Δούρου

Ο «χαρτοπόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ των υποψήφιων συνδυασμών της Ρένας Δούρου και του Γιώργου Πατούλη συνεχίστηκε και σήμερα, με τον τελευταίο να απαντά στις χθεσινές ερωτήσεις της περιφερειάρχη Αττικής.

propoli

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Εδώ και τρεις ημέρες το επιτελείο της κ. Δούρου διακινεί επισήμως διάφορα γραφικά σενάρια, σύμφωνα με τα οποία ο κ. Πατούλης δεν απουσίαζε σε προγραμματισμένο, εδώ και πολλούς μήνες, ταξίδι στην Κίνα για να προωθήσει ζητήματα Ιατρικού Τουρισμού στη χώρα μας, αλλά δήθεν το προφασίστηκε προκειμένου να…αποφύγει (!) ραδιοφωνικό debate μαζί της την περασμένη Δευτέρα.

Αφού θυμίσουμε ότι έχουμε κάνει δύο δημόσιες συζητήσεις και ακολουθούν και αρκετές ακόμα, δίνουμε στη δημοσιότητα:

1.Το εισιτήριο του κ. Πατούλη για την Κίνα –πληρωμένο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ανχούι.

2.Φωτογραφικό υλικό από την υπογραφή του επίσημου συμφώνου συνεργασίας.

3.Ευχαριστήρια επιστολή από το Πανεπιστήμιο της Σαγκάης.

4.Βίντεο από την σχετική δεύτερη υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του ΙΣΑ και του Κρατικού Πανεπιστημίου της Σαγκάης.

5.Ρεπορτάζ των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών για το θέμα.

Ελπίζουμε μετά από όλα αυτά τα στοιχεία τα «λαγωνικά» της κ. Δούρου να πείστηκαν ότι ο κ. Πατούλης πήγε όντως στην Κίνα. Αναμένουμε με ενδιαφέρον το επόμενο «ψεκασμένο» σενάριο με το οποίο θα διασκεδάσουν την κοινή γνώμη και θα εκθέσουν ακόμα περισσότερο την απερχόμενη περιφερειάρχη, η οποία κατά τα λοιπά πολεμά τα «fake news»…

Loading