Ν. Ρωμανός:”Ο Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση έχει πρωτόγνωρη αναισθησία”

«Ο Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση εχει πρωτόγνωρο θράσος, πρωτόγνωρη αλαζονεία και πρωτόγνωρη αναισθησία» επεσήμανε ο Νίκος Ρωμανός, υποψήφιος Βορείου Τομέα Β’ Αθηνών με τη ΝΔ σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

propoli

Ο κ. Ρωμανός μίλησε στην εκπομπή του Flash 99,4 και στην εκπομπή “Politik – Μιλάμε Πολιτικά” του Θ. Παπαδόπουλου και του Σ. Βαλασιάδη και αναφέρθηκε στην πιθανότητα αυξημένων ποσοστών αποχής εξαιτίας του θέρους, τόνισε ότι αυτή ακριβώς η ανησυχία είναι που φαίνεται πως «θα δράσει συσπειρωτικά και ενισχυτικά».

«Η ΝΔ δεν υπέγραψε ποτέ Συμφωνία των Πρεσπών, δεν έδωσε ποτέ εθνότητα και γλώσσα» επεσήμανε απαντώντας στις κατηγορίες για τη θέση της ΝΔ σχετικά με το όνομα των Σκοπίων.

Κάθε μέρα σερβίρουν ξαναζεσταμένο φαγητό για τα επιχειρήματα τους επεσήμανε για τα όσα καταλογίζονται  στη ΝΔ. «Αναγκαζόμαστε να απαντάμε συνεχώς στην προπαγάνδα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, η ΝΔ δε θα μειώσει μισθούς συντάξεις ούτε όλα τα κομμάτια που συγκροτούν το δίχτυ προστασίας προς τους πολίτες.

«Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά, αυτό που πρέπει να γίνει αφορά την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας και των κινήτρων για ανάπτυξη, αλλά και η μείωση της γραφειοκρατίας.

Κλείνοντας ο κ. Ρωμανός διαπίστωσε ότι βρισκόμαστε «μέσα σε ένα θετικό περιβάλλον και ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες». «Χρειάζεται μόνο να κινηθούμε γρήγορα και αυτό θα γίνει την επομένη μέρα των εκλογών» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Loading