Οι δηλώσεις των υποψηφίων δημάρχων Θεσσαλονίκης

Ικανοποιήμενοι από τον προεκλογικό τους αγώνα και την προσπάθεια που έκαναν δήλωσαν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης. 

propoli

Αναλυτικά τι δήλωσαν οι κ.κ Ζαριανόπουλος, Ζέρβας, Λεκάκης και Ψωμιάδης:

«Οι εκλογές είναι η ώρα του λαού. Όντως κάθε μέρα και κάθε ώρα πρέπει να είναι του λαού και των αγώνων του ενάντια σε μία πολιτική που χειροτερεύει και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στη χώρα και στις περιφέρειες και στους δήμους.

«Με τη σημερινή του ψήφο ο λαός μπορεί να ενισχύσει αυτόν του τον αγώνα, τη φωνή του, τη λαϊκή αντιπολίτευση ενάντια σε αυτή την πολιτική» υπογράμμισε ο κ. Ζαριανόπουλος.

Ζέρβας: «Κοιτάμε το μέλλον αισιόδοξα»

Στο δημοτικό σχολείο της οδού Ικτίνου ψήφισε ο υποψήφιος δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας που δήλωσε:

«Σήμερα η Θεσσαλονίκη ψηφίζει δήμαρχο, αποφασίζει εάν θέλει ένα δήμαρχο που φωτίζει κάθε γειτονιά της. Προχωράμε μπροστά, κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία και τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια υπερηφάνειας και δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη”.

Λεκάκης: «Ο κόσμος έχει στα χέρια του την τύχη της πόλης»

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε σε σχολείο του κέντρου επί της οδού Κασσάνδρου ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Θεσσαλονίκη Πρώτη” , Πέτρος Λεκάκης.

«Τόσο καιρό μιλούσαμε εμείς, σήμερα μιλάει ο λαός και επιλέγει για μια “Θεσσαλονίκη Πρώτη”. Εγώ καλώ όλους τους συνδημότες να έλθουν, να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα και να το κάνουν με γνώμονα το καλό της πόλης κι όχι τα κόμματα.

Σήμερα ο κόσμος είναι αυτός που έχει την τύχη της πόλης στα χέρια του. Τους καλώ, λοιπόν,  να ψηφίσουν μακριά από κομματικές γραμμές και πιέσεις και να μας δώσουν τη δύναμη να εγγυηθούμε την ενότητα της πόλης και τη διοίκηση της πόλης».

Ψωμιάδης: «Τίμιος αγώνας κόντρα σε αδίστακτο σύστημα των ΜΜΕ»

«Κάναμε έναν υπέροχο καί τίμιο αγώνα απέναντι σε ένα αδίστακτο σύστημα που μας έχει αποκλείσει από περισσότερα ΜΜΕ.

Θέλω να ευχαριστήσω συνεργάτες, συναδέλφους και πάνω από όλα τον λαό τής Θεσσαλονίκης, της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, που μας οδηγεί στον δεύτερο γύρο. Η Θεσσαλονίκη μπορεί να αλλάξει μόνο με τη “Δύναμη Πολιτών» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της παράταξης “Δύναμη Πολιτών”, Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο εκλογικό τμήμα 449Α στο 89ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης.

 

 

Loading