Πάνω από 1.000 άτομα στην εκδήλωση του Ν. Καραγιαννακίδη! (pics)

Μέσα σε λίγα 24ωρα κατόρθωσε να συγκεντρώσει τους πολιτικούς του φίλους σε εκδήλωση που διοργάνωσε για την υποψηφιότητα του.

propoli

Ο λόγος για τον Νίκο Καραγιαννακίδη, υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης και πετυχημένο δικηγόρο (βλ Σύλλογο Δανειοληπτών Β. Ελλάδος). Όπως διαπιστώθηκε, περισσότερα από 1000 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημιουργώντας αδιαχώρητο στο ασανσέρ και στις σκάλες του Porto Palace, «κάτι που δεν συμβαίνει συχνά σε προεκλογικές συγκεντρώσεις» όπως μας είπε εργαζόμενος του ξενοδοχείου. O χώρος της εκδήλωσης επεκτείνονταν στα 1200 τ.μ. τον οποίο κάλυψαν, ξανά και ξανά, οι καλεσμένοι του κ. Καραγιαννακίδη.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους είδαμε παλιά και νέα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και αρκετούς πετυχημένους αλλά και νέους αυτοδιοικητικούς. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καραγιαννακίδης προέρχεται ως υποψηφιότητα της ΝΔ από το Μητρώο Στελεχών, μια πετυχημένη καινοτομία που εισήγαγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια προσπάθεια να ανανεώσει το κόμμα με πετυχημένους επαγγελματίες και εργαζόμενους μέσα στην κοινωνία.

Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή εκδήλωση:

Loading