Σαλακίδης: «Άλλοι αποφασίζουν, όχι ο Μανδαλιανός»

Λάβρος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Στάθης Σαλακίδης που συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Κορδελιού-Ευόσμου με τον συνδυασμό του Ιωάννη Γιαννακόπουλου. 

propoli

Ο κ. Σαλακίδης αναφέρθηκε εκτενώς στο δεύτερο γύρο των εκλογών, εκεί όπου θα αναμετρηθούν οι Κλεάνθης Μανδαλιανός και Ιωάννης Καμαρινός, μιλώντας για την υποψηφιότητα του πρώτου.

«Επειδή πολλοί με ρωτάτε τι θα κάνω την Κυριακή και ποια θα είναι η επιλογή μου ανάμεσα σε Καμαρινό και Μανδαλιανό, θα σας πω μια ενδεικτική ιστορία και θα μπορέσουν όλοι να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Πριν από τρεις – τέσσερις μήνες όταν φανερώθηκε η υποψηφιότητα του Κλεάνθη Μναδαλιανού, ο θείος του Αντώνης Μανδαλιανός και αρκετοί άλλοι μου πρότειναν να είμαι υποψήφιος με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Εγώ ήμουν πολύ αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό. Όταν όμως κατέβηκε η φίλη μου η Φωτεινή Πεσματζόγλου η οποία επέμενε πάρα πολύ για αυτό, στο τέλος της είπα να κανονίσει ένα ραντεβού για να διαπιστώσει και η ίδια ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.

Για μένα ο Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν είναι καλό παιδί γιατί ένας άνθρωπος και επιστήμονας όταν είναι καλό παιδί δεν θα δεχόταν να ανακατευτεί με τα κοινά και να έχει υποψηφίους ανθρώπους σαν τον Στάθη Λαφαζανίδη, τον Παναγιώτη Πετρίδη, τον Κώστα Σωτηράκη και πολλούς δασκάλους που έχουν αποδείξει ότι δεν δουλέψαν τόσα χρόνια γιατί ανακατευόταν με τα πολιτικά.

Παραταύτα επέμενε η Φωτεινή για να γίνει το ραντεβού που κράτησε 5 ώρες στο γραφείο του και πάνω στην κουβέντα που είχα μαζί με τον Κλεάνθη διαπίστωσα ότι δεν έχει καμία σχέση με τα κοινά και δεν γνωρίζει κανένα πρόβλημα από την πόλη που γεννήθηκε, από τον δήμο που γεννήθηκε και προπάντων από το Ελευθέριο- Κορδελιό.

Αυτό εμένα δεν με πείραξε τόσο πολύ γιατί θα μάθαινε με τον καιρό, με πείραξε όμως ότι επηρεαζόταν σε κάθε πρόταση και αντιπρόταση πως θα το δουν οι «άλλοι» και τι θα πουν οι «άλλοι». Και ποιοι είναι οι «άλλοι»;

Επί της ουσίας αυτό που φάνηκε είναι ότι δεν μπορεί, δεν θα μπορεί και ποτέ δεν θα μπορέσει να πάρει πρωτοβουλία και να αποφασίσει άμεσα για κάποια επικίνδυνα θέματα που ενδεχομένως θα προκύψουν πριν πάρει την γνώμη κάποιων άλλων ανθρώπων τους οποίους  ο λαός του Ελευθερίου- Κορδελιού τους έστειλε στα σπίτια του και ο Κλεάνθης Μανδαλιανός τους φέρνει να διοικήσουν από την πίσω πόρτα.

Τελικά μου ζήτησε μια βδομάδα χρόνο για να μου απαντήσει για να κάνει μίτινγκ με αυτούς που θέλουν από πίσω να κάνουν διοίκηση και να έρθουν στα πράγματα για μικρούς μισθούς και άλλα οφέλη.

Όπως έχω ακούσει να συζητιέται ο κ. Λαφαζανίδης στοχεύει να γίνει γενικός γραμματέας του δήμου και ο γιος του αντιδήμαρχος. Όταν πέρασε η βδομάδα η απάντηση ήταν αρνητική και σε μια κουβέντα που είχα με τον κ. Αμανατιάδη που ήταν ο πιο σκληρός αντίπαλος του Λαφαζανίδη τα προηγούμενα χρόνια άλλα τώρα είναι ομοτράπεζος του, μου είπε κοίτα να δεις έμαθα ότι σε κάλεσαν άλλα έβαλε βέτο ο Σωτηράκης, ο Πετρίδης και ο Λαφαζανίδης.

Αυτή είναι η πραγματικότητα τα συμπεράσματα δικά σας για ποιον θα ψηφίσετε…»

Loading