INTIME

Σκληρή ανακοίνωση της παράταξης Πατούλη για τη Δούρου

Σε απάντηση της ανακοίνωσης που εξέδωσε η παράταξη της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρους, ο συνδυασμός «Νέα αρχή για την Αττική» του Γ. Πατούλη, εξέδωσε νέα στην οποία επιτίθεται σφόδρα στη νυν διοίκηση της Περιφέρειας.

propoli

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η κ. Δούρου, υπόδικη για τις εγκληματικές ευθύνες της για το θάνατο δεκάδων συμπολιτών μας επέλεξε ως τελευταία σανίδα σωτηρίας την επιχείρηση «λάσπη στον Πατούλη». Χρησιμοποιώντας γι’ αυτή την επιχείρηση, γνωστούς ακροδεξιούς, τους οποίος και έχει περιμαζέψει. Τους κ.κ. Μοίρα και Χριστοφορίδη.

Επειδή όλοι και όλες γνωριζόμαστε καλά την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσει τους συγκεκριμένους κυρίους, ας έχει και τις απαντήσεις στα εξής ερωτήματα:

1.Από που πληρώνονται σήμερα οι κύριοι αυτοί;

2.Η εφημερίδα «Το Χωνί» πόση κρατική διαφήμιση έχει εισπράξει πριν κλείσει;

3.Ποια η σχέση τους με τον Πετσίτη και πόσα κρατικά χρήματα εισέπραξαν από την διαφημιστική εταιρία του Πετσίτη;

Κυρία Δούρου αρκετό πόνο έχετε προκαλέσει στους πολίτες της Περιφέρειας Αττικής. Μην προκαλείτε πάλι τη νοημοσύνη μας.

Ο Γιώργος Πατούλης έχει κριθεί τρεις φορές από τους πολίτες του Αμαρουσίου για το έργο και την προσφορά του. Αυτοί οι πολίτες σε λίγες ημέρες θα κρίνουν και εσάς ως την Περιφερειάρχη των εθνικών τραγωδιών. Φροντίστε τουλάχιστον να διατηρήσετε όση αξιοπρέπεια σας έχει απομείνει. Γιατί εάν χρειαστεί να επανέλθουμε τότε θα υποχρεωθείτε να απαντήσετε σε πολύ πιο δύσκολα και δυσάρεστα θέματα».

Loading