Συναντήθηκε με την ΠΟΑΣΥ ο Κώστας Μπακογιάννης

«Συμμάχους στην προσπάθεια να γίνει η Αθήνα πόλη ασφαλής», χαρακτήρισε τους αστυνομικούς ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης κατά τη συνάντηση που είχε με την ηγεσία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ).

propoli

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΟΑΣΥ και ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν τα μέλη της. Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, τόνισε ότι «είναι ευθύνη της Πολιτείας να θωρακίσει την Ελληνική Αστυνομία και του δήμου να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να την απαλλάξει από τα δεσμά που σήμερα την εμποδίζουν να κάνει τη δουλειά της».

Ο κ. Μπακογιάννης ανέλυσε το δικό του σχέδιο για την ασφάλεια στην Αθήνα και αναφέρθηκε τόσο στην πρόληψη όσο και στην καταστολή μιλώντας για την ανάγκη σύστασης Ενιαίου Κέντρου Ασφάλειας και στενότερης συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ με τη Δημοτική Αστυνομία «κάτι με το οποίο η εκτελεστική γραμματεία της ΠΟΑΣΥ συμφωνεί», υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση. Ο δήμος, είπε ο κ. Μπακογιάννης, «θα σταθεί αρωγός σας για την ενίσχυση όλου του Σώματος, καθεμιάς και καθενός, αστυνομικού».

 

Loading