Φωτογραφία αρχείου

Φυλλάδιο με… υπογραφή (pic)

propoli

Σαν έτοιμοι από καιρό ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης που ανακοινώθηκαν σήμερα. Το κόμμα τους είχε ενημερώσει για την τελική αξιολόγηση τους πριν από μερικές ημέρες προκειμένου να καταθέσουν και τα ανάλογα πιστοποιητικά, με αποτέλεσμα να προετοιμαστούν αναλόγως με έντυπο ή ηλεκτρονικό εκλογικό υλικό.

Ανάμεσα στα ενημερωτικά δελτία τύπου των υποψηφιοτήτων που έλαβε το politik.gr ήταν και το φυλλάδιο του γνωστού δικηγόρου και υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκης Νίκου Καραγιαννακίδη το οποίο και το… υπογράφει. Στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσει τη ψήφο των συμπολιτών του, δίνει το… λόγο του ότι δεν θα πάει χαμένη η ψήφος στο πρόσωπο του, όπως επίσης ότι θα σταθεί με συνέπεια δίπλα στον πολίτη και κάνει ακόμη ένα βήμα βάζοντας την υπογραφή του!

Πιθανότατα όπως μας έλεγαν επικοινωνιολόγοι και δημοσκόποι ο πολιτικός λόγος, μετά τις ανακολουθίες της απερχόμενης κυβέρνησης, δεν είναι και ο πλέον αξιόπιστος κάτι που και ο Νίκος Καραγιαννακίδης έχει αντιληφθεί και έσπευσε να το αλλάξει, τουλάχιστον για τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος προκειμένου να δεσμευτεί και… νομικά μετά τις εκλογές, αν ή όταν τις κερδίσει!

Χρ. Τσαλ.

Loading