Δ. Κορδελιού-Ευόσμου: Η διοίκηση έφερε προς συζήτηση το θέμα 11 πρώην εργαζομένων αλλά οι δημοτικοί της σύμβουλοι… ψήφισαν λευκό!

Αποτελεί τουλάχιστον οξύμωρο το γεγονός ότι ενώ η δημοτική αρχή με τη σύμφωνη γνώμη του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού ενέκρινε να συζητηθεί το θέμα 11 πρώην εργαζομένων, παρ’ όλα αυτά όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφούσας παράταξης ψήφισαν λευκό.

Ειδικότερα, μετά από αίτημα των εργαζομένων η διοίκηση του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου έφερε προς συζήτηση στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα των 11 πρώην εργαζομένων-συμβασιούχων στην υπηρεσία καθαριότητας, περιβάλλοντος και πρασίνου.

propoli

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν παρέκταση της υπόθεσής τους, δηλαδή να εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο να εξεταστεί από δικαστήριο στην Αθήνα η αγωγή για να παραμείνουν στην εργασία τους.

Η δημοτική αρχή ενέκρινε να συζητηθεί το θέμα τους, ωστόσο την ώρα της ψηφοφορίας οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης ψήφισαν… λευκό!

Οι αντιδράσεις τόσο από τους πρώην συμβασιούχους, όσο και από την αντιπολίτευση υπήρξαν έντονες καθώς η λευκή ψήφος της δημοτικής αρχής θεωρήθηκε πρόκληση.

Δείτε επίσης: Στέλιος Αγγελούδης για την αναστολή λειτουργίας του ΚΔΑΠ ΑμεΑ του δήμου Θεσσαλονίκης: Καλούμε τον κ. Ζέρβα να βρει άμεσα λύση για τα παιδιά και τις οικογένειες τους

Loading