Ζάχαρης: Νεάπολη – Συκιές θ’ αλλάξουν γενιά, θ’ αλλάξουν εποχή

Την απόφασή του να προσπαθήσει να συσπειρώσει όλες τις υγιείς δυνάμεις της Νεάπολης, των Συκεών, του Αγίου Παύλου και των Πεύκων για ένα καλύτερο μέλλον στον ιστορικό δήμο της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε χθες ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Ηλίας Ζάχαρης.

«Ο Δήμος μας πρέπει να αλλάξει εποχή, δεν πρέπει απλώς να αλλάξει σελίδα, πρέπει να αλλάξει γενιά», είπε ο κ.Ζάχαρης κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε με αφορμή την επέτειο των 12 χρόνων από την πρώτη του εκλογή στο Δημοτικό Συμβούλιο του τότε Δήμου Συκεών, το 2006.

«Έχουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα αυτό που προσπαθήσαμε μαζί το 2006 και το 2010, μία μεγάλη συσπείρωση όλων όσων δεν θέλουν ο Δήμος μας να διοικείται με αυτόματο πιλότο, να το καταφέρουμε το 2019. Τώρα μπορούμε, έχουμε τη γνώση και την πείρα να εφαρμόσουμε το όραμά μας για έναν καλύτερο σύγχρονο και δημιουργικό δήμο», είπε ο κ. Ζάχαρης.

Οι επόμενες κινήσεις για τη νέα παράταξη που δημιουργείται στον Δήμο Νεάπολης -Συκέων θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Στη συνάντηση, που έγινε σε γνωστή ταβέρνα της Νεάπολης, συμμετείχαν οι Σύμβουλοι που είχαν εκλεγεί με την παράταξη «Δυναμική Ενότητα Πολιτών», με την οποία είχε εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης- Συκεών το 2010, αλλά και σύμβουλοι που είχαν εκλεγεί με τη «Συνεργασία για τις Συκιές» και με άλλες παρατάξεις στους πρώην Δήμους, που σήμερα έχουν ενταχθεί στον ενιαίο δήμο.