Αυτοψία Γερουλάνου σε Λαμπρινή-Παγκράτι – Τι συζήτησε με τους πολίτες

Συνάντηση με μητέρες παιδιών που φοιτούν στην περιοχή της Λαμπρινής, την οποία έκανε αυτοψία για δεύτερη φορά, ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος, ενώ αμέσως μετά πραγματοποίησε δράση στο Παγκράτι όπου αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής.

propoli

Στη Λαμπρινή, οι μητέρες σχολίασαν την ανάγκη για θέσπιση δρομολογίων τοπικής συγκοινωνίας που θα συνδέουν την περιοχή με κομβικούς σταθμούς, όπως είναι ο Ηλεκτρικός στη Νεραντζιώτισσα.

Συμφώνησαν επίσης με τον κ. Γερουλάνο, σχετικά με το ζήτημα της ασφάλειας, πως «όταν ξεκινάς να απαγορεύεις στο παιδί σου να περάσει από κάποιες περιοχές, τότε υπάρχει πρόβλημα».

Μίλησαν επίσης για την αξία των καλών δασκάλων, που βοηθούν τους μαθητές να μην βλέπουν το σχολείο ως υποχρέωση, αλλά και τη σημασία του να υπάρχουν επαρκείς χώροι άθλησης για τα παιδιά.

«Ελλείψεις σε καθαριότητα, πράσινο, λεωφορεία»

Στο Παγκράτι, οι κάτοικοι μίλησαν για τις ελλείψεις σε καθαριότητα και πράσινο, για τα προβλήματα στις αποχετεύσεις αλλά και στα πεζοδρόμια, για τις βρώμικες στάσεις λεωφορείων αλλά και για το γνωστό πρόβλημα του parking. Ωστόσο, άνθρωποι όπως η Λένα, επιχειρηματίας στην περιοχή και δραστήρια εργαζόμενη μητέρα, μας εξήγησαν πώς οργανώθηκαν μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και καθαρίζουν τα κράσπεδα κοντά στο σχολείο των παιδιών τους. «Θα ήθελα μια Αθήνα πιο πράσινη, καθαρή και φωτεινή, με τους νέους να ασχολούνται με την πόλη», μας λέει η Λένα.

Ο Παύλος Γερουλάνος τις επόμενες ημέρες θα κάνει δράσεις στην Πλατεία Θεάτρου και την Ακαδημία Πλάτωνος.

Loading