Β. Ανατολίτης: «Το μεταναστευτικό προϋποθέτει συνεργασία»

Το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα και η αποτελεσματική αντιμετώπισή του κυριάρχησαν στη συνάντηση που είχε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, Βασίλης Ανατολίτης, με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Ν. Θεσσαλονίκης.  

propoli

Στη διάρκεια της συζήτησης διατυπώθηκαν προτάσεις για την ορθότερη διαχείριση του μεταναστευτικού, με τον Βασίλη Ανατολίτη να επισημαίνει πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία η οποία θα δίνει πραγματικές λύσεις στο θέμα και δεν θα αρκείται σε μια επικοινωνιακή διαχείριση.

«Το “μαζί” είναι η πιο ισχυρή λέξη»

«Η σωστή αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προϋποθέτει συνεργασία, συνεχή επικοινωνία, κοινωνική ευαισθησία, μα πάνω από όλα αποφασιστικότητα», σημείωσε ο κ. Ανατολίτης, προσθέτοντας πως θα βρίσκεται στο πλευρό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης.

«Συνηθίζω να λέω πως το “μαζί” είναι η πιο ισχυρή λέξη. Και επειδή το πιστεύω ακράδαντα, δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω να είμαι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία που θα βοηθά στην επιτέλεση του καθήκοντός σας. Προσφέρετε πολύτιμες υπηρεσίες με αυταπάρνηση και σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτό», είπε απευθυνόμενος προς τα μέλη του προεδρείου.

Από την πλευρά τους, ο πρόεδρος Δημήτρης Χασεκίδης, ο γενικός γραμματέας Αναστάσιος Τσομπάνης και το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Ορλιακλής, ευχαρίστησαν τον κ. Ανατολίτη για τη στήριξη που τους παρείχε, ευχόμενοι να έχει «καλή επιτυχία» στις περιφερειακές εκλογές της Κυριακής.

Δεσμεύτηκαν δε, πως θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μαζί του, ούτως ώστε να τον ενημερώνουν για τα ζητήματα που αφορούν τη δράση τους.

Loading