Την Πέμπτη (23/5) η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Βασίλη Γάκη

Την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, στις 20:00, θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική του εκδήλωση ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, με το συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», Βασίλης Γάκης.

propoli

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο «café Oval» (Πλατεία Τσιρογιάννη, δίπλα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ένα φιλικό κάλεσμα το οποίο θα «σφραγίσει» την προεκλογική περίοδο που σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται.

Σε δήλωσή του ο κ. Γάκης επισημαίνει τα εξής:

«Ήρθε η ώρα της κάλπης. Ήρθε η ώρα της επιλογής των προσώπων που θα οδηγήσουν το δήμο Θεσσαλονίκης στην επόμενη ημέρα. Φυσικά μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Για αυτό καλώ τους συνδημότες μου να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και να πάρουν την τύχη της πόλης στα χέρια τους γιατί κάθε εκλογική αναμέτρηση δεν είναι μόνο γιορτή της Δημοκρατίας αλλά και η ίδια η «τύχη» μας.

Ζητώ την ψήφο σας γιατί γνωρίζετε ότι έχω έργο και συνέπεια στις αρχές μου. Ζητώ να ψηφίσετε για δήμαρχο το Νίκο Ταχιάο γιατί είναι ένας άνθρωπος με άποψη, αισθητική, ρεαλισμό και γνώστης του πολιτισμού και της ιστορίας της. Ζητώ να ψηφίσετε το συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου γιατί είμαστε ομάδα πολιτών με δυνατότητες, μεράκι για δουλειά και αγάπη για την πόλη μας.

Σε αυτές τις εκλογές συμμετέχουμε και αποφασίζουμε για τη Θεσσαλονίκη που αγαπάμε, στην Ελλάδα που μας αξίζει, σε μία Ευρώπη των πολιτών της».

Την Πέμπτη (23/5) η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Βασίλη Γάκη

Loading