Εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου έκανε ο υποψήφιος Μάκης Κυριζίδης

Τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Εφραίμ (Μάκης) Κυριζίδης.

propoli

Στα γραφεία που βρίσκονται στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε για τον οδικό χάρτη της υποψηφιότητας του που ξεκίνησε τον Ιούνιο με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας.

Παράλληλα, ανακοίνωσε μια σειρά από δράσεις για το επόμενο διάστημα όπως την ανάθεση έρευνας για τα προβλήματα της πόλης σε γνωστή εταιρία της Θεσσαλονίκης έτσι ώστε μέσα από εκεί να διαμορφωθεί και το πρόγραμμα του συνδυασμού αφού, όπως τόνισε, βασικό σύνθημα της επόμενης περιόδου θα είναι το ΑΚΟΥΩ.

«Θα κάνω διάλογο με τους πολίτες σε κάθε γειτονιά γιατί αυτοί πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές. Όλη αυτή η δράση θα διαμορφώσει και το πρόγραμμα μας το οποίο θα ανακοινώσω μέχρι τέλος του έτους», τόνισε ο κ. Κυριζίδης .

Όπως είπε, «η Θεσσαλονίκη είναι έτοιμη μετά από τη παρακμιακή διοίκηση Μπουτάρη για μια επανάσταση προς τα μπρος».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Αβαρλής, Αρβανίτης, Αβραμίδου, Δημήτρης Ράπτης, Κανάκης, ο πρώην υφυπουργός οικονομίας και οικονομικών Αδάμ Ρεγκούζας, οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας Στράτος Σιμόπουλος, Βασιλική Νάκου και Δημήτρης Πανοζάχος, το στέλεχος του μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Διαμαντής Γκολιδάκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ασπασίδης και Θάνος, το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Νίκος Παπαδόπουλος, οι διαμερισματικοί σύμβουλοι Μανταζής, Τερψίδου, Τσοτουλίδου, Καρρά, ο πρώην πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Νίκος Βαλεργάκης και τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου Σερραϊδου, Σαμαράς.

Loading