«Εκλεκτός» των ΑΝΕΛ ο Γκλέτσος, που δηλώνει «παραμένω αριστερός»

Τη στήριξη των ΑΝΕΛ στις εκλογές της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα έχει ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο δήμαρχος Στυλίδας είναι και επισήμως, πλέον, ο «εκλεκτός» των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μετά από απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου του κόμματος.

propoli

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε να κατεβάσει ψηφοδέλτιο με πρόσωπα από διάφορους πολιτικούς χώρους, ενώ δήλωσε ότι ο ίδιος παραμένει αριστερός.

Γκλέτσος: «Τιμώ τους πάντες, δεν φοβάμαι κανέναν»

«Κάθε τέτοια στήριξη είναι για εμάς το ζητούμενο. Γιατί είμαστε ενωτικοί και έχουμε ανθρώπους από όλο το δημοκρατικό τόξο της Βουλής», δήλωσε αρχικά ο δήμαρχος Στυλίδας και πρόσθεσε: «Στις 14 Δεκεμβρίου, όταν θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων, θα δείτε την ανθρωπογεωγραφία μας. Είναι από διάφορους χώρους».

Ερωτηθείς για τη στήριξη των ΑΝΕΛ, ο ίδιος απάντησε: «Παραμένω αριστερός στο πώς διάγω την καθημερινότητά μου, το βίο μου. Κατά τα άλλα, είδαμε ότι όταν πρέπει να διοικηθεί ένα κράτος, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι φανταζόμαστε».

Τέλος, τόνισε ότι δεν τον τρομάζουν οι υπόλοιπες υποψηφιότητες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τιμώ τους πάντες, δεν φοβάμαι κανέναν».

Loading