Ηλίας Ζάχαρης: «Στα μικρά ο δήμος μας… χωλαίνει»

«Ξέρουμε τι ζητάμε και πως θα το διεκδικήσουμε», διεμήνυσε στην εκπομπή «Politik-Μιλάμε Πολιτικά» στον Flash Radio 99.4, ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Ηλίας Ζάχαρης.

propoli

Αναφερόμενος στη πορεία του στον χώρο της αυτοδιοίκησης, ο κ. Ζάχαρης τόνισε ότι «είμαστε κομμάτι της νέας γενιάς», ενώ πρόσθεσε ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει μια «αταλάντευτη» πορεία.

Ερωτηθείς σε σχέση με τη σημερινή κατάσταση του δήμου, τόνισε ότι «δεν υπάρχει απόλυτο κατεστημένο στον δήμο», υπενθυμίζοντας ότι νυν δήμαρχος της περιοχής το 2014, εξελέγη στο αξίωμά του την δεύτερη Κυριακή.

Παράλληλα, αναφερόμενος στις προτεραιότητες στις οποίες δίνει βάσει η παράταξή στην οποίαν είναι επικεφαλής, τόνισε ότι πρώτη και βασικότερη προτεραιότητα, αποτελεί ο δημότης, ενώ η καθαριότητα «στην οποία υπάρχει πρόβλημα», οι διαβάσεις, το κυκλοφοριακό, είναι επίσης κορυφαία θέματα στην ατζέντα του συνδυασμού, ενώ από την πλευρά του, υποστήριξε ότι «πρέπει να δοθεί η ίδια βαρύτητα σε όλες τις περιοχές του δήμου», γεγονός το οποίο η νυν διοίκηση έχει αμελήσει.

Ακόμα, κατήγγειλε ότι ο νυν δήμαρχος, με την έκδοση του δημοτικού περιοδικού, φροντίζει να «αυτοπροβάλλεται» μέσω του πλούσιου φωτογραφικού του υλικού.

Όσον αφορά το ζήτημα του νέου εκλογικού νόμου, του Κλεισθένη, ο οποίος αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή, ο κ. Ζάχαρης χαρακτήρισε ως «καλή αλλά πολύ ρομαντική η απλή αναλογική».

Loading