Η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Ζέρβα: «Ναι στη Θεσσαλονίκη» (pics)

Της Μαρίας Βλάχου
«Ναι στη Θεσσαλονίκη» είναι το όνομα του συνδυασμού του υποψήφιου για τον δήμο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.

propoli

Το έμβλημα του συνδυασμού που είναι οι ομπρέλες οι οποιες συμβολίζουν το σύγχρονο μαζί με το ασφαλές παρουσίασε ο ίδιος σε εκδήλωση που έγινε στο Μακεδονία Παλάς.

Στην ομιλία του ο κ. Ζέρβας, σε μια κατάμεστη αίθουσα του Μακεδονία Παλάς παρουσίασε τις προτεραιότητες της υποψηφιότητας του.

Κατα την ομιλία του αναφέρθηκε στην προσωπική του πορεία λέγοντας χαρακτηριστικά: «όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι είμαι γέννημα θρέμμα της Θεσσαλονίκης. Εδώ γεννήθηκα ,εδώ σπούδασα και απ’ ό,τι φαίνεται εδώ θα γεράσω».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε και στη σχέση του με την παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη λέγοντας πως διαφώνησε ανοιχτά και πως αποχώρησε όταν διαπίστωσε απόκλιση από μια σειρά αρχών αλλά και λάθη.

«Δεν υπολόγισα πότε το κόστος. Για μένα δεν ήταν αυτοσκοπός η καρέκλα» τόνισε ο κ. Ζέρβας, ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε πως δεν μηδενίζει το έργο των προηγούμενων διοικήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως απέσπασε θερμό χειροκρότημα όταν επανέλαβε την πάγια θέση του για τη συμφωνία των Πρεσπών και το ζήτημα με το όνομα της γείτονος. «Η γραφή στα μάρμαρα αιώνων δεν αλλάζει. Δε νιώθω κάτοικος της Νότιας Μακεδονίας αλλά περήφανος Μακεδόνας».

Όσον αφορά στο πρόγραμμα του συνδυασμού τόνισε ότι είναι ρεαλιστικο και κοστολογημενο και όχι για μια απλή δέσμη ιδεών.

Loading