Ινδές καλλονές θα προβάλλουν τις ομορφιές της Βόρειας Ελλάδας

Αέρας Ινδίας και Bollywood θα φυσήξει από τον Σεπτέμβριο στη Βόρεια Ελλάδα καθώς καταφθάνουν αντιπροσωπείες από τη χώρα προκειμένου να λάβουν μέρος στη ΔΕΘ αλλά και τα καλλιστεία, που διοργανώνονται στη Χαλκιδική.

Πρόκειται για τα ινδικά καλλιστεία Mrs. India Worldwide 2019, από τις 10 έως τις 20 Οκτωβρίου 2019, με επίσημο χορηγό διαμονής το ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras.

propoli

Ήδη ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των ινδικών καλλιστείων καθώς και στελέχη της επιτροπής έχουν φθάσει στη χώρα μας προκειμένου να συντονιστούν με τους εμπλεκόμενους φορείς τόσο για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου η Ινδία είναι τιμώμενη χώρα, όσο και για τη διοργάνωση των καλλιστείων.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα, καθώς πέρυσι έγινε στη Ρόδο, ενώ έχει διεξαχθεί επίσης στο Ντουμπάι, το Μιανμάρ, το Βιετνάμ αλλά και στη γενέτειρά του, την Ινδία.

Οι συμμετέχουσες σε αυτόν τον διαγωνισμό δεν ξεχωρίζουν μόνο για την ομορφιά και την προσωπικότητά τους. Είναι κυρίες έγγαμες ή διαζευγμένες, από 18 έως 49 ετών. Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν το μήνυμα πως η γυναίκα μετά από το γάμο της συνεχίζει να προβάλλεται και να έχει μία δυναμική.

«Πολλή Ινδία τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική»

Μιλώντας στον flash 99,4 και την Μίνα Αφεντούλη, η Χριστίνα Καραμίχου, ως εκπρόσωπος των διοργανωτών, ιδιοκτήτρια του πρακτορείου Concierge και της αλυσίδας Plaisir εξήγησε τη σημασία αυτής της διοργάνωσης για την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

“Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους, οι διαγωνιζόμενες θα φωτογραφηθούν με φόντο επιλεγμένα αξιοθέατα σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη, ενώ ολόκληρο το event αναμένεται να προβληθεί σε έως και 150 εκατ. άτομα απ’ όλο τον κόσμο, μέσα από τα social media των διαγωνιζομένων, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο της Ινδίας.

Οι συμμετέχοντες και οι διαγωνιζόμενες διαθέτουν πολλούς followers οπότε απευθύνονται σε πολύ μεγάλο κοινό, σε περίπου 150 εκατ. κόσμο, όπως δείχνουν τα στοιχεία από τον περσινό διαγωνισμό που έγινε στην Ρόδο”, τόνισε η κ. Καραμίχου.

Όπως επεσήμανε, επιλέχθηκε η Χαλκιδική καθώς φέτος τιμωμένη χώρα στη ΔΕΘ θα είναι η Ινδία.

Εκτίμησε ότι θα είναι οολύ μεγάλος ο αριθμός των αφίξεων στο αεροδρόμιο Μακεδονία το διάστημα του διαγωνισμού. “Θα έχουμε την ευκαιρία να τις δούμε και στην πόλη. Μετά από το event θα μιλήσουν και εκείνες για τη χώρα μας, Θα μας ακούσουν πολύ έντονα στην Ινδία.

Ο κόσμος θα μπορέσει να παρακολουθήσει το διαγωνισμό, να μιλήσει με τις διαγωνιζόμενες. Θα είναι πολύ ανοικτό, και θα έρθει κόσμος από πολλές περιοχές.

“Η Ινδία είναι μια τεράστια αγορά με μεγάλη προοπτική για τον τουρισμό”

Μεγάλη αύξηση επισκεπτών από την περιοχή στην Ελλάδα, όχι τόσο στη Βόρεια Ελλάδα, γνωρίζουν πολύ καλά τα νησιά μας, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

“Η Ινδία έχει πολύ μεγάλη προοπτική για τον τουρισμό, όπου μπορούμε να προωθήσουμε την περιοχή της Χαλκιδικής, της Βόρειας Ελλάδας, της Μακεδονίας. Είναι πολύ μεγάλη αγορά, ευελπιστούμε ότι η διοργάνωση θα φέρει κοντά τις δύο χώρες και θα έχουν” υπογράμμισε η κ. Καραμίχου.

Loading