Καμαρινός: «Στάσιμος ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου την τελευταία πενταετία»

Την ανάγκη δημιουργίας μίας πόλης ανθρώπινης, μίας πόλης φιλικής για τους δημότες και τους επισκέπτες υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Ιωάννης Καμαρινός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τα λέμε» και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα, στη Βεργίνα Τηλεόραση.

propoli

«Ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, τα τελευταία πέντε χρόνια, δυστυχώς έμεινε στάσιμος. Εκτός από τις ασφαλτοστρώσεις για τις όποιες επαίρεται ο δήμαρχος –που και εκεί υπάρχουν κακοτεχνίες- δεν έχει γίνει τίποτα άλλο. Όταν έχεις αποθεματικό εννέα εκατομμυρίων ευρώ, αυτό σημαίνει πως δεν έχεις κάνει κανένα έργο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμαρινός.

«Άλλοι δήμοι εξασφάλισαν προγράμματα πολλών χιλιάδων ευρώ για έργα αστικής ανάπλασης και πρασίνου και εμείς δεν έχουμε καν έτοιμες τις μελέτες, δεν ξέρουμε και αν θα γίνουν, μάλιστα ο δήμαρχος αποφεύγει να απαντήσει σε ερωτήσεις μας για το θέμα», πρόσθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου.

Αναφερόμενος στο θέμα του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού, ο κ. Καμαρινός επεσήμανε πως πρέπει να ολοκληρωθεί η αναθεώρησή του, καθώς θα λύσει πολλά προβλήματα στην περιοχή και θα ενισχύσει την επιχειρηματικότητα. Όσον αφορά στο θέμα της δυσοσμίας, είπε πως το μόνο που έκανε η νυν διοίκηση ήταν μηνύσεις κατά αγνώστων.

«Συνεργασίες για το καλό του τόπου, όχι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι»

Ερωτηθείς για το αν θα συνεργαζόταν με τον κ. Σούλα, ο επικεφαλής της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή» απάντησε πως «συνεργασίες θα γίνουν, το υπαγορεύει άλλωστε το σύστημα της απλής αναλογικής. Ήμουν μαζί με τον κ. Σούλα, τον πίστεψα ότι θα κάνουμε πράγματα για να αλλάξει ο δήμος μας προς το καλύτερο αλλά με διέψευσε -και αυτός ήταν ο λόγος που παραιτήθηκα από τη διοίκηση. Εμείς θα κοιτάξουμε να συνεργαστούμε με όποιον μπορεί να προφέρει, με όποιον δεν θα δημιουργήσει αγκυλώσεις, με όποιον θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε για το καλό του τόπου μας και να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Δεν πρόκειται να συνεργαστούμε κάνοντας συμφωνίες κάτω από το τραπέζι».

Τέλος, ο κ. Καμαρινός επεσήμανε πως ο συνδυασμός του είναι σε εκλογική ετοιμότητα. «Είμαστε έτοιμοι ακόμα κι αν οι εκλογές γίνουν αύριο. Ο συνδυασμός μας είναι στελεχωμένος με 108 υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, στελέχη ικανά να προσφέρουν στον τόπο τους».

Η συνέντευξη του κ. Καμαρινού:

Loading