Κυριζίδης: «Η απόφαση Μπουτάρη τροποποιεί το χάρτη»

«Ενδιαφέρουσα εξέλιξη» που «τροποποιεί το χάρτη των αυτοδιοικητικών εκλογών» χαρακτήρισε ο Μάκης Κυριζίδης την απόφαση του Γιάννη Μπουτάρη να μη θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για το δήμο Θεσσαλονίκης.

propoli

Παράλληλα, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Θετικά» εξέφρασε την ελπίδα ότι ο κεντρικός δήμος της πόλης δεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με «καταστάσεις παράλυσης» μετά από αυτή την εξέλιξη.

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο Μ. Κυριζίδης για την απόφαση Μπουτάρη:

«Ασφαλώς είναι μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη, που τροποποιεί το χάρτη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η άποψή μου για την κατάσταση της πόλης και τη θητεία του δεν αλλάζει και δεν μπορεί να αλλάξει για λόγους ευγένειας. Η απόφασή του να αποσυρθεί δεν διαγράφει την κακή κατάσταση που αφήνει πίσω του, ούτε διαγράφει τις ευθύνες του ίδιου και των επί οκτώ χρόνια συνεργατών του.

Ελπίζω ότι ο δήμος θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι τις δημοτικές εκλογές και δεν θα βρεθούμε μπροστά σε καταστάσεις παράλυσης.

Εμείς, η παράταξή μας, οι «Θεσσαλονίκη Θετικά» και εγώ προσωπικά, παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, όπως έχουμε υποχρέωση. Να παρουσιάσουμε στους συνδημότες ένα ρεαλιστικό σχέδιο που θα βγάλει την πόλη από την κρίση και θα την οδηγήσει σε μια νέα εποχή. Η Θεσσαλονίκη και οι άνθρωποί της είναι το μόνο κριτήριο για εμάς. Σκεφτόμαστε και δρούμε θετικά για την Θεσσαλονίκη του αύριο».

Loading