“Μένουμε Θεσσαλονίκη”: Οι μουσικοί προσάγονται, οι ναρκέμποροι αλωνίζουν

Την προσαγωγή νεαρής μουσικού για επαιτεία καταγγέλλουν με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη του δήμου Θεσσαλονίκης «Μένουμε Θεσσαλονίκη».

propoli

“Την ίδια στιγμή που η πόλη κατρακυλάει στην ανομία και την ανασφάλεια, το εμπόριο ναρκωτικών σαρώνει στο πανεπιστήμιο και τις κεντρικές πλατείες της πόλης, όπως και το κάθε είδους λαθρεμπόριο -μέχρι και εκείνο των ανθρώπων που ασκούν ανενόχλητοι οι δουλέμποροι επικροτούμενοι μάλιστα από την τάχα ανθρωπιστική κυβέρνηση-, η αστυνομία επέλεξε τους πλανόδιους μουσικούς για να εξαντλήσει την σκληρότητά της. Διώκοντας μια πρακτική που είναι τόσο αρχαία όσο και η ίδια η πόλη” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

“Η προσαγωγή της νεαρής μουσικού θέτει ένα ζήτημα προτεραιοτήτων για την ΕΛΑΣ. Προτιμάει να διώκει μια πρακτική που ομορφαίνει την καθημερινότητά μας και έχει κατοχυρωθεί στην συνείδηση των ανθρώπων εθιμικώ δικαίω, ή να ασχοληθεί με ό,τι στερεί από την κοινωνική πλειοψηφία της πόλης -και κυρίως τους ασθενέστερους- το αγαθό της ασφάλειας;” καταλήγει η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης.

Loading