Με Ταχιάο ο Χατζίκος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον δήμο Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Ταχιάου είναι ο Γιώργος Χατζίκος. 

propoli

Ο Γιώργος Χατζίκος με ανακοίνωσή του στο Facebook, τόνισε μεταξύ άλλων πως αποφάσισε να είναι υποψήφιος δημ. σύμβουλος με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα» του Νίκου Ταχιάου, «με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας».

Και πρόσθεσε: «Η δική μου υποψηφιότητα στηρίζεται σε δύο αρχές: της αξιοπιστίας των λόγων και της αποτελεσματικότητας των έργων».

Δείτε αναλυτικά όλη την ανακοίνωση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Χατζίκου:

«Φίλες και φίλοι,

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου.

Αποφάσισα να γίνω συνοδοιπόρος με αξιόλογους, έμπειρους και έντιμους ανθρώπους, που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και αποδεικνύουν κάθε μέρα ότι ξέρουν να αγωνίζονται για την Θεσσαλονίκη.
Ο χρόνος μέχρι τις εκλογές είναι επαρκής για να κρίνουν οι πολίτες σε ποιον θα εμπιστευτούν την ψήφο τους
Η δική μου υποψηφιότητα στηρίζεται σε δύο αρχές : της αξιοπιστίας των λόγων και της αποτελεσματικότητας των έργων.
Οι καιροί είναι κρίσιμοι και οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα κρίνουν το μέλλον της Θεσσαλονίκης και την καθημερινότητα των πολιτών. Γι αυτό καλούμαστε να συμβάλουμε στην προσπάθεια να δούμε την πόλη μας όπως πραγματικά μας αξίζει.
Πιστεύω ότι μαζί θα τα καταφέρουμε.
Φίλες και φίλοι,
Σας περιμένω την Τετάρτη 6 Μάρτη 2019, ώρα 19.00, στην Αποθήκη του Μύλου, όπου με το σύνθημα «όλοι μαζί για μια πόλη για όλους» ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, θα παρουσιάσει τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής παράταξης «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΑ».

Κινητο: 6945179650
Email: [email protected]
Facebook: www.facebook.com/gchatzikos
Instagram: giorgoschatzikos
Twitter: @gchatzikos
Ιστοσελίδα: www.georgioschatzikos.blogspot.com».

Loading