Μπουτάρης: «Να μην επιστρέψει η πόλη στο γκρίζο περιβάλλον»

Για την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, τονίζοντας εκτός των άλλων ότι η απόφασή του αυτή είναι προσωπική.

propoli

«Η απόφασή μου είναι προσωπική και όχι πολιτική. Έπειτα από 16 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, θεωρώ ότι έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να προσφέρω στην πόλη από άλλες θέσεις» τόνισε αρχικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Όσο για την επόμενη ημέρα της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία»; «Βάζει πλέον νέους στόχους για τη διεύρυνσή της και την ισχυροποίηση του αυτοδιοικητικού της χαρακτήρα ώστε να συνεχίσει το σημαντικό έργο των τελευταίων οχτώ χρόνων και να υπηρετήσει τις μελλοντικές ανάγκες της πόλης, πέρα από κομματικές εξαρτήσεις».

«Εμείς ανοίξαμε τη Θεσσαλονίκη στον κόσμο. Φυτέψαμε τον σπόρο της ανανέωσης και της εξωστρέφειας. Πιστεύω ότι η πόλη θα δημιουργήσει τις κατάλληλες ώστε να μην επιστρέψουμε στο γκρίζο και στο εσωστρεφές περιβάλλον» κατέληξε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Loading