INTIME

Νίκος Ταχιάος: «Αποφασισμένος να κερδίσω. Venceremos!» (vd)

Αποφασισμένος να βγει νικητής στη μάχη για το δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ταχιάος, μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του.

propoli

Αρχικά, ο υποψήφιος δήμαρχος έκανε έναν μικρό απολογισμό της προεκλογικής περιόδου.

«Σε αυτές τις εκλογές μπήκα πριν από έξι μήνες. Όταν, ένα μήνα μετά, ένα πρόβλημα υγείας με έκανε να νιώσω ότι παράλληλα με τον εκλογικό, θα έπρεπε να δώσω και έναν προσωπικό αγώνα, ένιωσα δύσκολα. Το ξεπέρασα πολύ γρήγορα και σήμερα είμαι εδώ, πιο ζωντανός, πιο αποφασισμένος από ποτέ να κερδίσω αυτή τη μάχη, να βοηθήσω αυτήν την πόλη να πάει μπροστά», δήλωσε αρχικά.

Για σύστημα που τον πολέμησε μίλησε ο Ν. Ταχιάος

Κατόπιν, ο υποψήφιος δήμαρχος κατήγγειλε την ύπαρξη «συστήματος» που θέλησε να ανακόψει την πορεία του προ τη δημαρχία, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ένιωσα ότι υπήρξε ένα σύστημα το οποίο αφιέρωμα ανεξάντλητους πόρους και επένδυσε σε διαφορετικές εκδόσεις του ιδίου πράγματος, για να μπορέσει να ανακόψει τη δημαρχία του Νίκου Ταχιάου. Δεν τα λέω αυτά γιατί μ’ αρέσει να πλασάρομαι ως θύμα. Δεν είμαι θύμα. Ίσα ίσα, είμαι εδώ γιατί είμαι μαχητής, ζωντανός και πιο αποφασισμένος από ποτέ».

Στη συνέχεια, ο κ. Ταχιάος έστειλε ένα μήνυμα στους ψηφοφόρους, λέγοντας:

«Θέλω να πω σε όλους τους Θεσσαλονικείς, σε αυτούς που με ψήφισαν την περασμένη Κυριακή, αυτό που έχω μοιραστεί και με όλους τους συνεργάτες μου: ότι με τον Νίκο Ταχιάο δήμαρχο η Θεσσαλονίκη θα είναι μια πόλη περήφανων ανθρώπων, χωρίς εξαρτήσεις, που θα βλέπει το μέλλον, θα νιώθει αυτάρκης, θα είναι εξωστρεφής, κοσμοπολίτικη, μία πόλη όπου το να είσαι Μακεδόνας, πρόσφυγας, παοκτσής, αρειανός, ηρακληδεύς, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ θα το λες περήφανα. Θα υπάρχουν συνθέσεις, αλλά και συγκλίσεις. Μία πόλη πολιτισμένη, ευρωπαϊκή. Αυτόν τον αγώνα δίνω, αυτή είναι η Θεσσαλονίκη μου και για την οποία καλώ τους συμπολίτες μου να επενδύσουν στο πρόσωπό μου».

Μάλιστα, κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Ταχιάος είπε χαριτολογώντας: «Αφού δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στο δεύτερο γύρο, θα το πω εγω: Venceremos!».

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε ο Ν. Ταχιάος:

Loading