Νοτοπούλου: «Η ανάπτυξη του λιμανιού συμβάλλει στην ανάπτυξη της πόλης»

Στη σημασία της ανάπτυξη του λιμανιού για τη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε η υποψήφια δήμαρχος, Κατερίνα Νοτοπούλου, κατά τη συνάντησή της με τη διοίκηση του ΟΛΘ, την Τετάρτη (22/5).

propoli

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» συζήτησε με τον πρόεδρο του ΔΣ και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΘ, Σωτήρη Θεοφάνη, για τη στενή σχέση της πόλης και του λιμανιού και το πώς η περαιτέρω ανάπτυξη του Λιμένα Θεσσαλονίκης συμβάλλει στην ανάπτυξη της πόλης, καθώς, όπως τονίστηκε, το Λιμάνι είναι βασικός αναπτυξιακός πυλώνας για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα ευρύτερα.

Ακολούθησε συνάντηση με εκπροσώπους της Γενικής Γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής πολιτικής, τη Δημόσια Αρχή Λιμένα , το σωματείο εργαζομένων, το σύλλογο διοικητικών υπαλλήλων, το σύλλογο τεχνικών υπαλλήλων, το σωματείο χειριστών, το σωματείο εργολαβικών εργαζομένων και το σύλλογο Ναυτικών Πρακτόρων.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στις εργασιακές σχέσεις, τη σχέση του λιμανιού με την πόλη και το ρόλο του ως εργαλείο ανάπτυξης της περιοχής.

Νοτοπούλου: «Δώσαμε μεγάλη μάχη και κερδίσαμε»

«Είμαι υπερήφανη που είμαστε σήμερα εδώ. Γιατί από το γραφείο του πρωθυπουργού δώσαμε μια μεγάλη μάχη, βάλαμε τα δυνατά μας για να αποτραπεί ο κίνδυνος να χαθεί η Α’ Προβλήτα και την κερδίσαμε. Η Α’ προβλήτα παραμένει στους πολίτες. Και αυτό το καταφέραμε με κόπο», δήλωσε η κ. Νοτοπούλου.

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης υπογράμμισε τον κρίσιμο ρόλο του δήμου σε σχέση με το λιμάνι και πως αυτό μπορεί να αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης προς όφελος των πολιτών. Ακόμη τόνισε πως η επόμενη δημοτική αρχή θα συνεχίσει να διεκδικεί αλλά και να διασφαλίζει ελεύθερο δημόσιο χώρο για όλους τους πολίτες.

Loading