Πατούλης: «Δεν κατέστη εφικτό το ντιμπέιτ με την κ. Δούρου»

Στην πρόταση του κ. Πατούλη να γίνει διακαναλική συζήτηση με την κυρία Δούρου αλλά και «από τη στιγμή που – όχι με ευθύνη δική του – αυτό δεν κατέστη εφικτό» αναφέρεται σε ανακοίνωση της η παράταξη του υποψήφιου περιφερειάρχη ως απάντηση στα πυρά που δέχτηκε από τη Δούρου μετά την ακύρωση του δεύτερου τηλεοπτικού ντιμπέιτ.

propoli

«Μετά από 5 δημόσιες συζητήσεις μεταξύ υποψηφίων για την Περιφέρεια Αττικής, ο κ. Πατούλης με δημόσια δήλωση του στις 28 Μαΐου, ζήτησε την διενέργεια μιας διακαναλικής συζήτησης με την κυρία Δούρου» αναφέρεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται πως «από τη στιγμή που – όχι με ευθύνη δική του – αυτό δεν κατέστη εφικτό, έχει επικεντρωθεί στην απευθείας επικοινωνία του με τους πολίτες της Αττικής».

«Μέλος της παράταξής μας κατέβασε προσβλητικές αναρτήσεις»

Εν συνεχεία με δεύτερη ανακοίνωση καταδικάζει «χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, κάθε σχόλιο ή προσβλητική αναφορά με σεξιστικό περιεχόμενο, από όποιον κι αν προέρχεται» και στο πλαίσιο αυτό «ζητήθηκε από μέλος της παράταξής μας να κατεβάσει προσβλητικές αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την κα Δούρου, το οποίο και έπραξε άμεσα».

«Στο δικό μας πολιτικό πολιτισμό, δεν έχουν θέση τέτοιου είδους συμπεριφορές», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Loading