Σγουρός: “Μετεξεταστέα η Δούρου, φροντιστήριο ο Πατούλης”

Θέση για την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στη Ρένα Δούρου και τον Γιώργο Πατούλη πήρε ο -επίσης υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής- Γιάννης Σγουρός.

propoli

Ο πρώην περιφερειάρχης άσκησε έντονη κριτική σε αμφότερους, λέγοντας πως ο Γιώργος Πατούλης “πιάνεται παντελώς αδιάβαστος” και πως η Ρένα Δούρου έμεινε “μετεξεταστέα”.

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο Γιάννης Σγουρός:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Πατούλης πιάνεται παντελώς αδιάβαστος σε θέματα της περιφέρειας Αττικής (εδώ μας εγκαλεί για θέματα της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής ενώ ήμουν νομάρχης Αθηνών, ενώ με αποκάλεσε μέχρι και υπερνομάρχη!!!). Πώς να μην υποπίπτει διαρκώς σε γκάφες όταν εδώ και έναν χρόνο προετοιμαζόταν για δήμαρχος της Αθήνας, εξοβελίστηκε όμως μετά τις ενδοκομματικές καραμπόλες;

Από την άλλη η κα Δούρου, μιας και επαίρεται ότι έχει γραφείο στις Βρυξέλλες, θα μπορούσε να μας γνωρίσει πόσο έχει κοστίσει μέχρι σήμερα η λειτουργία του και τι όφελος έχει αποφέρει στους πολίτες της Αττικής;

Το συμπέρασμα από όλα τα παραπάνω είναι απλό: Ο κ. Πατούλης χρειάζεται επειγόντως φροντιστήριο. Η κα Δούρου έμεινε μετεξεταστέα».

Loading