Στο Κουκάκι για δεύτερη φορά ο Παύλος Γερουλάνος

Στο Κουκάκι βρέθηκε σήμερα το πρωί για δεύτερη φορά ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος.

propoli

Εκεί είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους, καταστηματάρχες αλλά και εργαζόμενους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή με τα νέα δεδομένα που φέρνει το Airbnb στη ζωή μας.

Σχετικά με το θέμα του Airbnb σχολίασε ο κ. Γερουλάνος σε δήλωσή του κατά τη διάρκεια της δράσης: «Είμαστε σήμερα στο Κουκάκι για να συζητήσουμε με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της γειτονιάς. Κράτησα ένα διάλογο που είχα νωρίτερα με καταστηματάρχη ταχυφαγείου, ο οποίος μου είπε ότι λόγω του Airbnb η επιχείρησή του πάει καλά αλλά ανησυχεί, γιατί δε συμβαίνει το ίδιο με τους επιχειρηματίες κρεοπώλες διότι έχει πέσει η δουλειά αφού λείπουν οι Αθηναίοι.  Είναι σημαντικό να νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Είναι πολύτιμο μαζί να νοιαστούμε για την πόλη μας. Έτσι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό. Η οικονομία διαμοιρασμού, το Airbnb, προσφέρει ευκαιρίες αλλά δημιουργεί και προβλήματα. Ένας σύγχρονος Δήμος πρέπει να έχει θέση και συγκεκριμένες απόψεις για τις κοινωνικές επιπτώσεις που δημιουργούνται. Οι πόλεις αλλάζουν και εμείς οφείλουμε να είμαστε παρόντες για την προστασία κατοίκων και επαγγελματιών».

Επισκέψεων συνέχεια…

Η επίσκεψη του Παύλου Γερουλάνου στο Κουκάκι και η επαφή του με τους Αθηναίους σε κάθε γειτονιά έρχεται να προστεθεί στις επισκέψεις που έχει ήδη πραγματοποιήσει στην Κυψέλη, τον Άγιο Παύλο, το Κουκάκι, του Ψυρρή, την πλατεία Βικτωρίας, τον Νέο Κόσμο, τον Άγιο Νικόλαο, την Πανόρμου, τη Βαρβάκειο, το Πεδίο του Άρεως, το Εμπορικό Τρίγωνο και τον Άγιο Παντελεήμονα.

Loading