Συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού “Συνέργεια Πρώτα η Πόλη μας”

Συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού “Συνέργεια Πρώτα η Πόλη μας” πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πλατεία Άθωνος.

propoli

“Πριν έξι μήνες από τον πύργο του ΟΤΕ κάναμε την πρώτη μας δήλωση για ανεξάρτητη παράταξή μας “Συνέργεια Πρώτα η Πόλη μας”. Συνεχίσαμε όλο αυτό το εξάμηνο με καταγραφές προβλημάτων” είπε σε δήλωση στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής του συνδυασμού Χάρης Αηδονόπουλος και πρόσθεσε:

Εμπλουτίσαμε τις υποψηφιότητες απ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα τα επαγγέλματα κ τις ηλικίες χωρίς κομματικά χρίσματα τα οποία έχουμε πει εδώ κ πολλά χρόνια και από τη θέση μου στο δημοτικό συμβούλιο την προηγούμενη θητεία μου ότι δεν έχουν θέση στον δήμο”.

Η συνάντηση όπως είπε ο κ.Αηδονόπουλος έγινε στην πλατεία Άθωνοςμ γιατί ειναι μια περιοχή που “δυστυχώς είναι σε εγκατάλειψη”.

Αυτό όπως ανέφερε ο κ. Αηδονόπουλος οφείλεται όχι μόνο στην ανικανότητα κάποιων αλλά και στην οικονομική κρίση.

Οι προτεραιότητες του συνδυασμού σύμφωνα με τον κ. Αηδονόπουλο είναι η καθαριότητα, η ευνομία, η ευταξία , η κοινωνική πολιτική , ο πολιτισμός και η ποιότητα ζωής.

Ο κ. Αηδονόπουλος επεσήμανε πως προχωρά προς την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού λέγοντας χαρακτηριστικά πως “είμαστε στο τέλος, στην ολοκλήρωση του συνδυασμού… Υπολείπονται μερικές κενές θέσεις στις δημοτικές κοινότητες”.

Μαρία Βλάχου

Loading