Συνεδριάζει την Πέμπτη το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής

Συνεδριάζει την Πέμπτη, 4-10-2018 το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής.

propoli

Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στις 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Τα θέματα της συνεδρίασης είναι τα εξής:

-Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καισαριανής για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Κοινωνικής Πρόνοιας», συνολικού προϋπολογισμού 2.020.200,46 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ε. Κυπριανίδου)

-Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση και ενίσχυση διατηρητέου διώροφου κτιρίου της Α.Σ.Κ.Τ.», συνολικού προϋπολογισμού 1.599.600,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

-Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου τροποποίησης – παράτασης της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας  Αττικής και του Δήμου Κορυδαλλού για την υλοποίηση της παροχής υπηρεσίας με τίτλο: «Εργασίες επισκευών και συντηρήσεων στο Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού (Θεόδωρος Πούτος).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

-Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαρωνικού για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης από αμιαντοσωλήνα και επέκταση δικτύου ύδρευσης Σαρωνίδας (Γ΄ φάση)» συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

-Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λαυρεωτικής για την ολοκλήρωση του έργου με τίτλο: «Ανέγερση πολιτιστικού κέντρου Ποντίων» Δήμου Λαυρεωτικής, συνολικού προϋπολογισμού 799.800,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

-Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαρωνικού, για την κατασκευή του έργου: «Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου Δ.Δ. Κουβαρά του Δήμου Σαρωνικού».

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου τροποποίησης – παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαρωνικού, για την κατασκευή του έργου: «Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου ΠΑΟ Καλυβίων του Δήμου Σαρωνικού».

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

-Έγκριση σύναψης  και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαλαμίνας για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο: «Εργασίες συντήρησης & βελτίωσης των εγκαταστάσεων στο δίκτυο ύδρευσης Σατερλί – Κανάκια του Δήμου Σαλαμίνας, συνολικού προϋπολογισμού 29.923,44 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

-Έγκριση κυκλοφοριακής μελέτης επί της Επαρχιακής Οδού (Ε.Ο. 23) Καλύβια – Ανάβυσσος στο τμήμα που φέρει την ονομασία οδός Αθηνών στην διασταύρωσή της με την οδό Α. Παπά, στα πλαίσια της χορήγησης άδειας εκσκαφής.

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Σαπουνά)

-Κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων για την κατασκευή του δημοσίου έργου: «Κατασκευή έργων αντιπλημμυρικής προστασίας τμήματος του ρέματος Ξερέα Δήμου Κρωπίας Αττικής.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)

-Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) εργοστασίου παραγωγής φαρμακευτικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής της εταιρείας «ΑΔΗΦΑΡΜ ΜΕΠΕ» που θα εγκαταστασθεί σε βιομηχανικό κτίριο σε γήπεδο που βρίσκεται στην θέση ‘Τσούμπα’ της Δ.Ε. Αυλώνα του Δήμου Ωρωπού Αττικής.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

-Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) εννέα (9) εγκατεστημένων ραδιοεντοπιστών (Radar) που βρίσκονται στο νομό Αττικής και στους Δήμους Ρόδου, Καρπάθου και Λευκάδας.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

-Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων, κατόπιν αλλαγής κατηγορίας, της υφιστάμενης δραστηριότητας: «Εργοστάσιο κατασκευής μεταλλικών διακοσμητικών εξαρτημάτων για υποδήματα – ενδύματα και δερμάτινα είδη» της εταιρείας PASSIONFASHION I.K.E., που λειτουργεί στην οδό Ολύμπου 1-3 & Θεσσαλονίκης στο Μοσχάτο.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

-Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη δραστηριότητα διαλυτηρίου ΟΤΚΖ κατηγορίας Μ1 & Ν1 και λοιπών οχημάτων και αποθήκευσης, διαλογής και επεξεργασίας μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων της εταιρείας RECYCLING CARS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε., επί της Λεωφ. ΝΑΤΟ στη θέση ‘Σπιθάρι’ του Δήμου Ασπροπύργου Αττικής.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

-Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη δραστηριότητα διαλογής, αποθήκευσης και επεξεργασίας μη επικινδύνων μεταλλικών και μη μεταλλικών αποβλήτων, αποθήκευσης αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΑΗΗΕ), αποθήκευσης αποβλήτων συσσωρευτών Pb-οξέως και Ni-Cd, με ιδιωτικό πρατήριο ανεφοδιασμού οχημάτων με υγρά καύσιμα και χώρο μικροσυντηρήσεων κινητού εξοπλισμού, της εταιρείας ΑΚ GROUP ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ – ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ο.Ε., στη θέση ‘Μεσαία Γέφυρα’ του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας Π.Ε. Δυτικής Αττικής.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

Loading