Το ΤΕΕ/ΤΚΜ επισκέφθηκε ο Γιάννης Καμαρινός

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου είχε την ευκαιρία να θίξει ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Καμαρινός, κατά την επίσκεψή του στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος / Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΚΜ).

propoli

Συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή», ο Γιάννης Καμαρινός συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Πάρι Μπίλλια, και συζήτησαν προβλήματα του δήμου, όπως το κυκλοφοριακό και την έλλειψη πρασίνου, καθώς και τις δυνατότητες που υπάρχουν για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν την πολεοδομία, καθώς και σε ζητήματα που θα δώσουν λύση σε βασικά προβλήματα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

«Ο πολεοδομικός σχεδιασμός είναι ο καταστατικός χάρτης της αγοράς», τόνισε ο κ. Μπίλλιας. Επιπλέον, έκανε αναφορά στο Πράσινο Ταμείο, τα Πράσινα Σημεία και το κυκλοφοριακό.

Το θέμα του πάρκινγκ έθιξε ο Γ. Καμαρινός

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δήμαρχος έδωσε έμφαση στη σημασία του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού και αναφέρθηκε στην κατασκευή τριώροφου υπόγειου παρκινγκ στην πλατεία του Ευόσμου και στη λειτουργία του παρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας στο Ελευθέριο Κορδελιό.

«Θέλουμε το ΤΕΕ/ΤΚΜ αρωγό στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στο δήμο μας. Ελπίζουμε ότι θα συνεργαστούμε στενά και θα αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία που θα μας προσφέρει», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή» Παύλος Κυριακίδης, Κωνσταντίνος Λαζαρίδης, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, Δημήτρης Αναγνώστου και Μιμή Κανέλη.

Loading