Στις εκδηλώσεις μνήμης του Ολοκαυτώματος της Νάουσας ο Απ. Τζιτζικώστας

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 197ης επετείου του Ολοκαυτώματος της Νάουσας συμμετείχε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

propoli

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας παρακολούθησε την επίσημη Δοξολογία που τελέστηκε στην Ιερά Μητρόπολη χοροστατούντος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο της Θυσίας.

Η δήλωσή του για τα θύματα της Νάουσας:

Στην Πιερία ο Απ. Τζιτζικώστας

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξή του στην Πιερία, ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε το Λιτόχωρο, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

«Είναι σημαντικό και μας χαροποιεί ιδιαίτερα ότι το αποτύπωμα του έργου της περιφέρειας είναι εμφανές και στην Πιερία. Στην Κονταριώτισσα ολοκληρώσαμε την ανέγερση του ενιαίου λυκείου, στην Καρίτσα αναβαθμίσαμε την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων σε ένα σύγχρονο Πολιτιστικό Κέντρο και στο Λιτόχωρο ολοκληρώσαμε  την κατασκευή τεχνητών υφάλων στη θαλάσσια περιοχή, καθώς και τη συντήρηση όλων των σχολικών κτηρίων του δήμου, ενώ στον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης διασφαλίσαμε τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας του δήμου. Αυτός ήταν και παραμένει ο στόχος μας: Να χτίσουμε μία περιφέρεια στην οποία να θέλει ο καθένας να ζει και να δημιουργεί», σημείωσε.

Κατόπιν, ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου στον Όλυμπο, όπου η ΠΚΜ υλοποιεί ένα πολύ σημαντικό έργο προστασίας και ανάδειξης της Μονής και της ιστορίας του τόπου μας, με έργα αποκατάστασης στο Κωδωνοστάσιο, τη δυτική πτέρυγα και το Ηγουμενείο.

Το απόγευμα της Κυριακής (5/5) ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε τα μαγαζιά και το κέντρο της Κατερίνης, ενώ τη Δευτέρα (6/5) ο περιφερειάρχης συνέχισε την περιοδεία του, επισκεπτόμενος την Πέλλα.

Loading