Την υποψηφιότητα του για το Δήμο Χαλανδρίου ανακοίνωσε ο Στάθης Ανδρεόπουλος

Την υποψηφιότητα του για το Δήμο Χαλανδρίου ανακοίνωσε ο Στάθης Ανδρεόπουλος και παρουσιάζοντας και το όνομα του συνδυασμού του «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΟΛΗ».

propoli

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “η παράταξή μας, «Χαλάνδρι Φιλική Πόλη», από το 2006 μέχρι και σήμερα υπηρέτησε το λαό του Χαλανδρίου με αυταπάρνηση, ζήλο και ρεαλισμό και συγκρούστηκε με τα κατεστημένα αδιαφάνειας και διαφθοράς που λυμαίνονταν την πόλη μας εδώ και χρόνια. Παράλληλα όμως στήριξε όλες τις διοικήσεις στα σημαντικά θέματα της πόλης, προάγοντας πάντα το συμφέρον των δημοτών.

Σήμερα, το 2019 δηλώνουμε και πάλι παρόντες σε μία δύσκολη μάχη τόσο για την πόλη μας όσο και για την αυτοδιοίκηση. Στη κίνηση μας κυριαρχούν αυτά που μας ενώνουν”.

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος επισημαίνει ότι:

• Πιστεύοντας στην δημοκρατική οργάνωση και λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης.
• Πιστεύοντας στη διαφάνεια και στην αξιοκρατία και στον αυτοσεβασμό.
• Πιστεύοντας σε ένα νέο προσανατολισμό του αυτοδιοικητικού θεσμού με ορίζοντα την εφαρμογή άμεσων δημοκρατικών διαδικασιών.
• Πιστεύοντας στην απεξάρτηση των τοπικών και αυτοδιοικητικών δυνάμεων από τα κόμματα της κεντρικής εξουσίας.
• Πιστεύοντας σε ένα άλλο Χαλάνδρι, φιλικό προς τον άνθρωπο και στο περιβάλλον με προοπτικές ανάπτυξης και ποιότητα ζωής.
• Πιστεύοντας στη λειτουργία «έξυπνων» και αποτελεσματικών πόλεων με την αξιοποίηση όλων των τεχνολογικών επιτευγμάτων στην υπηρεσία των Χαλανδραίων πολιτών.

Δηλώνω, ότι θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΟΛΗ» στις εκλογές του 2019.

Loading