Υποψήφιος με το…ζόρι στον δήμο Δέλτα!

Κι όμως! Συμβαίνουν και αυτά στον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου, Ευθύμη Φωτόπουλου για τον δήμο Δέλτα. Ο νυν δήμαρχος της περιοχής προχώρησε χθες στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων που θα συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του οποίου ηγείται, με το όνομα «Μπροστά ο άνθρωπος, ψηλά ο τόπος».

propoli

Ανάμεσα στα ονόματα τα οποία ανακοινώθηκαν, ήταν και αυτό του Σάκη Παππά, ο οποίος όπως τόνισε λίγο αργότερα με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, πράγματι συναντήθηκε με τον Ευθύμη Φωτόπουλο, αλλά ουδέποτε έδωσε τη συγκατάθεσή του για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο. Κάτι που ο δήμαρχος Δέλτα προφανώς αγνόησε.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Παππάς στο Facebook εξηγεί:

«Φίλες και φίλοι σήμερα το μεσημέρι μετά από συνάντηση που είχα με τον δήμαρχο Ευθύμιο Φωτόπουλο μου είπε ότι προτίθεται να ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού του για τις εκλογές του Μαΐου και μου έκανε γνωστό ότι θα ανακοινώσει και το δικό μου όνομα ως υποψήφιο με τον συνδυασμό του.

Του είπα ότι δεν έχω αποφασίσει ακόμη με ποιον συνδυασμό θα συμμετέχω στις εκλογές και ότι θα του απαντήσω την Παρασκευή. Χωρίς τη συναίνεσή μου ανακοίνωσε τα ονόματα του συνδυασμού έχοντας και το δικό μου όνομα.

Διαψεύδω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό «Μπροστά ο άνθρωπος, ψηλά ο τόπος» και θα σας ανακοινώσω τις προσεχείς ημέρες με ποιον συνδυασμό θα θέσω υποψηφιότητα».

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Παππά:

Loading