Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής ο Θάνος Τζήμερος

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για την Περιφέρεια Αττικής πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο 2 Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά Θάνος Τζήμερος στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου.

propoli

Όπως επισήμανε, θα “συνεχίσει από το θεσμικό βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής να εκθέτει τις στρεβλώσεις που ο κρατισμός όλων των αποχρώσεων προκαλεί στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας”.

Κάνοντας μια αναδρομή στην μέχρι σήμερα δράση των περιφερειακών συμβούλων του Δημιουργούμε Μαζί στην Περιφέρεια Αττικής, ανέδειξε τα πιο σημαντικά προβλήματα, όπως τα θέματα αποβλήτων, υποδομών, σχεδίου πόλεως κ.α, και πρότεινε εφικτές και ριζικές λύσεις.

Ο Θάνος Τζήμερος ανακοίνωσε, ότι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ θα συμμετάσχει αυτόνομα στις εθνικές εκλογές, όποτε γίνουν, και στις Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Εκτός από την Περιφέρεια Αττικής, δεν θα συμμετάσχει ως κόμμα στις εκλογές του α’ και β’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς πάγια θέση του είναι η απαλλαγή των τοπικών κοινωνιών από την κομματική πατρωνία.

Όπως τονίστηκε, “τα μέλη της Δημιουργίας Ξανά είναι ελεύθερα να αποφασίσουν αν θέλουν ως πολίτες να ενισχύσουν κάποιον συνδυασμό της περιοχής τους”.

Στο τέλος έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με το κοινό.

Loading