Χριστοφορίδης για Πατούλη: «Ένας γαλάζιος νταής σε πανικό»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιώργος Χριστοφορίδης, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Πατούλη εναντίον του. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης χαρακτήρισε το γνωστό δημοσιογράφο «ακροδεξιό» και «λασπολόγο», προκαλώντας την άμεση αντίδραση του τελευταίου.

propoli

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γ. Χριστοφορίδης για τον Γ. Πατούλη:

«Ένας ‘γαλάζιος νταής’ σε πανικό: συκοφαντίες, απειλές και βρόμικα υπονοούμενα…

Κύριε Πατούλη,

επειδή μου κάνατε την τιμή να αναφερθείτε ονομαστικά στο πρόσωπό μου και επειδή όντως γνωριζόμαστε όλοι και όλες, πολύ καλά, θα ήθελα να σας απαντήσω τα εξής:

Δεν είμαι “μισθωμένος”, δεν αμείβομαι από κανέναν υποψήφιο, δεν είμαι “λασπολόγος”, δεν είμαι “ακροδεξιός”, δεν έχω καμία “σχέση με τον Πετσίτη”, δεν εισέπραξα ποτέ “κρατικά χρήματα” μέσω δικής του ή οποιασδήποτε άλλης “διαφημιστικής εταιρείας”. Όλα όσα αναφέρετε στο Δελτίο Τύπου σας είναι ψεύδη και ξεκάθαρα συκοφαντικές και δυσφημιστικές αναφορές.

Αυτό που είμαι είναι ένας δημοσιογράφος, που ασχολούμαι με την πολιτική και ανεβάζω βίντεο στους προσωπικούς μου λογαριασμούς στα social media, που έχουν την υπογραφή μου, επώνυμα και ξεκάθαρα. Γιατί αυτόν τον τρόπο έχω βρει να στέλνω τα μηνύματά μου στον κόσμο που θέλει να ακούσει την άποψή μου. Πάντα, με υπογραφή και επώνυμα. Γιατί εγώ δεν είμαι τρολ, σαν τα μυριάδες δικά σας. Δεν λειτουργώ σαν τις δικές σας διαδικτυακές, μυστικές, μαύρες και άραχνες ομάδες, από τις οποίες ασφαλώς θα είναι μαθημένοι οι συμβουλάτορές σας.

Εγώ είμαι δημοσιογράφος, που ασκώ πολιτική κριτική. Που προφανώς σας πονάει, το ξέρω, αλλά θα πρέπει να μάθετε να τη δέχεστε και να μην αντιδράτε σαν κακομαθημένο παλιόπαιδο, εκτοξεύοντας απειλές και ψέματα. Θα μπορούσατε απλά να απαντήσετε, σαν πολιτισμένος πολιτικός άνδρας. Δεν το σκεφτήκατε αυτό, ε; Προτιμήσατε να φερθείτε σαν “γαλάζιος νταής”, με απειλές και βρόμικα υπονοούμενα. Βρήκατε άνθρωπο να τα κάνετε αυτά, κύριε Giorgos Patoulis…

Παρεμπιπτόντως, ο προηγούμενος άνθρωπος που είχε κάνει παρόμοια σχόλια με τα δικά σας, αναφορικά με τα κρατικά διαφημιστικά έσοδα της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ “πριν κλείσει” όπως λέτε, έχει καταδικασθεί ήδη πρωτοδίκως για συκοφαντική δυσφήμιση. Γιατί τα κρατικά έσοδα της εφημερίδας επί ΣΥΡΙΖΑ, σε σχέση με την εποχή της ΝΔ, ήταν μειωμένα κατά 40%!

Ο,τι αναφέρατε στο δελτίο Τύπου σας ήταν ψέμα και συκοφαντία. Σε πρώτη φάση, δεν αντιδρώ νομικά. Μέσα σε προεκλογική περίοδο, πολλά επιτρέπονται και συγχωρούνται, ως βεβιασμένες αντιδράσεις. Το καταλαβαίνω. Σίγουρα, πάντως, θα συνεχίσω να σας ασκώ κριτική. Εκτός κι αν μου το απαγορεύσετε, με την ιδιότητα του υποψήφιου γαλάζιου Περιφερειάρχη. Μέχρι να το κάνετε κι αυτό, εγώ πάντως λέω να συνεχίσω…

Για την ακρίβεια, με το καθαρά συκοφαντικό σας κείμενο, που αποδεικνύει ΠΑΝΙΚΟ πρωτοφανή, μου εξάψατε το ενδιαφέρον και την περιέργεια αναφορικά με την υποψηφιότητά σας, σε πολιτικό πάντα επίπεδο.

Καλή ψήφο να έχουμε».

Loading