Ανανούλα Χατζηαποστολίδου (Άννα): Υποψήφια με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»

«Ως γυναίκα αλλά κυρίως ως δημότης του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου θεωρώ χρέος μου να στηρίξω τη Μαρία Μανούκα· μία νέα, δραστήρια και μορφωμένη γυναίκα με όρεξη και δυναμική να γράψει νέα ιστορία στον τόπο μας» αναφέρει σε ανακοίνωση η κα Ανανούλα Χατζηαποστολίδου γνωστοποιώντας την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Διαβάστε την ανακοίνωση υποψηφιότητας:

«Ονομάζομαι Ανανούλα Χατζηαποστολίδου και κατοικώ με την οικογένειά μου στον δήμο Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου. Κάποιες πληροφορίες που θα ήθελα να γνωρίζετε για μένα ζητώντας τη στήριξή σας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είναι πως έχω πολυεπίπεδη κοινωνική και πολιτιστική δράση.

Ειδικότερα, σπούδασα στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (Μάρκετινγκ) του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης αποκομίζοντας γνώσεις γύρω από τον τομέα της επικοινωνίας. Μετέπειτα θέλησα να ασχοληθώ με τον χώρο της μόδας μαθητεύοντας αρχικά στην Γερμανική Σχολή Miller, Πάτρονιστ-Modelist, ενώ ολοκλήρωσα και τις σπουδές μου στον Σχεδιασμό Πατρών σε Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Εργάστηκα μάλιστα σε διακεκριμένες εξαγωγικές εταιρείες έτοιμου ενδύματος, όπου είχα την ευκαιρία να αναλάβω απαιτητικές αρμοδιότητες διατελώντας υπεύθυνη ποιοτικού ελέγχου στο τελικό στάδιο πριν την εξαγωγή των ενδυμάτων. Ακόμη, πήρα το ρίσκο να ανοίξω δικό μου συνεργείο ραφής ενδυμάτων το οποίο διατήρησα με επιτυχία για έξι ολόκληρα χρόνια.

Η δίψα μου για απόκτηση νέων δεξιοτήτων με οδήγησε να εξειδικευτώ στον χειρισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών αποκτώντας μία ακόμη πιστοποίηση. Πέρα από αυτά, έχω παρακολουθήσει και προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων σε επιχειρήσεις (ΕΟΠΠΕΠ).

Όσον αφορά την κοινωνική και πολιτιστική μου δράση θα ήθελα να ξεχωρίσω τη συμμετοχή μου ως μέλος στον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο κατοίκων Ηλιούπολης στον Εύοσμο για 30 συνεχόμενα έτη, εκ των οποίων τα 15 διετέλεσα αντιπρόεδρος του συλλόγου. Ακόμη, είμαι περήφανο μέλος στον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Μικρής Βόλβης, απ΄ όπου είναι οι ρίζες μου τις οποίες τιμώ με κάθε ευκαιρία. Για παράδειγμα έχω συνδράμει ουκ ολίγες φορές σε δράσεις όπως η καθαριότητα της λίμνης Βόλβης, η συλλογή τροφίμων και ρουχισμού για τα παιδικά χωριά SOS αλλά και στις σπουδαίες δράσεις αιμοδοσίας. Ούσα φιλόζωη δηλώνω ηχηρό παρών στο φιλοζωικό σωματείο «Αδέσποτες Πατούσες Θεσσαλονίκης».

Έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία τόσο από την εκπαιδευτική όσο και από την εργασιακή μου πορεία, θεωρώ χρέος μου σήμερα να αποθέσω τις γνώσεις και τον χρόνο μου για την βελτίωση του τόπου μου και της καθημερινότητας των κατοίκων του δήμου Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου.

Επέλεξα συνειδητά να πορευτώ δίπλα στην Μαρία Μανούκα καθώς ως γυναίκα αλλά κυρίως ως δημότης του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου θεωρώ χρέος μου να στηρίξω μία νέα, δραστήρια και μορφωμένη γυναίκα με όρεξη και δυναμική να γράψει νέα ιστορία στον τόπο μας.

Συμμετέχω σε αυτόν τον αγώνα με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» και σας καλώ να είστε ενεργά όλοι μαζί μας!

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου»!

Δείτε επίσης: Μαρία Μανούκα: «Βυθισμένος στο σκοτάδι ένας από τους κεντρικότερους δρόμους του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου»

Loading