Δ. Ωραιοκάστρου – Π. Τσακίρης: «Σαν δήμος διεκδικούμε διαρκώς χρηματοδοτήσεις»

«Οι προτεραιότητές μας είναι να ολοκληρώσουμε όλα όσα σχεδιάσαμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα» ανέφερε ο κ. Τσακίρης.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Π. Τσακίρης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98,0 και στις δηλώσεις του μίλησε για τις προτεραιότητες του δήμου αλλά και για τις προκλήσεις της επόμενης θητείας.

Ο κ. Τσακίρης μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Οι προτεραιότητές μας είναι να ολοκληρώσουμε όλα όσα σχεδιάσαμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η πανδημία δημιούργησε κάποιες καθυστερήσεις, αλλά παρόλα αυτά εμείς δεν μείναμε πίσω. Έχουμε να παραδώσουμε πάρα πολλά έργα. Αυτήν τη στιγμή είναι σε εξέλιξη περισσότερα από 40 έργα. Η διοικητική μεταρρύθμιση την οποία κάναμε από την πρώτη στιγμή ολοκληρώνεται κι αυτή.

Αυτήν τη στιγμή έχουμε τη δυνατότητα να παράξουμε περισσότερο και σημαντικότερο δημοτικό έργο καθώς τα χρήματα πηγαίνουν εκεί που πρέπει. Διεκδικούμε διαρκώς χρηματοδοτήσεις. Η κορύφωση αυτής της προσπάθειας είναι η φετινή χρονιά. Θα ζητήσουμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης του κόσμου, διότι η επόμενη θητεία θα έχει ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις».

Δείτε επίσης: Π. Τσακίρης: Πρωτοχρονιάτικες ευχές με τους καταστηματάρχες του Ωραιοκάστρου αντάλλαξε ο δήμαρχος