Σε ένδειξη συμπαράστασης στους πυρόπληκτους της Μάνδρας ο Δήμος Ελευσίνας αποφάσισε να αναβάλει την εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:
«Τις τελευταίες ημέρες, ο γειτονικός στην Ελευσίνα Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας, δοκιμάζεται έντονα από ανεξέλεγκτες πυρκαγιές που απειλούν σπίτια και οικισμούς, ευτυχώς όμως, όχι ανθρώπινες ζωές. Η σκέψη και παρουσία μας είναι δίπλα στους συμπολίτες μας, που δίνουν καθημερινή μάχη, ήδη από την περασμένη Δευτέρα.
Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στα όσα βιώνει η Δυτική Αττική, ο Δήμος Ελευσίνας -μέσω απόφασης του Δημάρχου- αναβάλλει την εναρκτήρια συναυλία του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2021 με τη Φωτεινή Δάρρα & τον Γιώργο Παπαχριστούδη, η οποία μεταφέρεται την Τετάρτη 25 Αυγούστου. Τα δωρεάν δελτία εισόδου, που έχουν ήδη διατεθεί θα ισχύσουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.
Παράλληλα, αναβάλλεται -μέχρι νεοτέρας- η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα που είχε προγραμματιστεί για τις 23 Αυγούστου. Επίσης η έκθεση “Πίσω από το Θέατρο” του Ανδρέα Λόλη, που αποτελεί συνδιοργάνωση με την 2023 ELEVSIS European Capital of Culture (Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης) θα είναι επισκέψιμη από την Τετάρτη 25 Αυγούστου. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».
- Η Υγεία σε Νέα Διάσταση: Το CASSINI Hackathon Στην Καρδιά των Ιωαννίνων
- Γ. Μανιάτης: Σημαντικό βήμα για τη στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης
- ΑΕΚ: Ο Βίντα επιστρέφει, συμμετοχή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Συναντήσεις του Απόστολου Τζιτζικώστα με τους ηγέτες των ευρωπαϊκών αεροδρομίων και των μεγάλων αεροπορικών εταιρειών
- BHMAGAZINO: Ο Ντόναλντ Τραμπ και οι ισχυροί της τεχνολογίας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr