Φιλοθέη Χατζέλα: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Η κα. Φιλοθέη Χατζέλα είναι το νέο πρόσωπο που ανήκει πλέον στο δυναμικό της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» και κατεβαίνει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Μαρία Μανούκα.

«Ονομάζομαι Φιλοθέη Χατζέλα με καταγωγή από την Πάτρα και τα τελευταία δέκα χρόνια ζω μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Βαλκανικών Σπουδών και διαθέτω διπλώματα σε διάφορους κλάδους από ιδιωτικές σχολές. Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκα κυρίως στον χώρο της εστίασης, ενώ έχω δοκιμαστεί και ως επιχειρηματίας. Εν συντομία να αναφέρω πως διαθέτω ακόμη γνώσεις στον τομέα της ποδολογίας και της κοσμετολογίας.

Η εμπειρία μου ως επιχειρηματίας αλλά και οι γνώσεις μου σε ποικίλους επαγγελματικούς κλάδους θα μου επιτρέψουν να εμβαθύνω στα ζητήματα της τοπικής αγοράς προωθώντας την τοπική οικονομία και στηρίζοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τόπου μας. Γι’ αυτόν τον λόγο και κυρίως γιατί επιθυμώ να προσφέρω πραγματικά για την ευημερία του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου αποφάσισα να στηρίξω την Μαρία Μανούκα κατεβαίνοντας μαζί της στις εκλογές του Οκτώβρη ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Δηλώνω έτοιμη να ακούσω τις ανάγκες των συμπολιτών μου και να εργαστώ σκληρά για την επίλυση των καθημερινών αλλά και χρόνιων προβλημάτων.

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

Δείτε επίσης: Μαρία Μανούκα: «Η περιοχή “Ελπίδα” είναι εγκαταλελειμμένη στο έλεος του Θεού»

Loading