Φλώρινα: Πατέρας κατέληξε μπροστά στα δύο του παιδιά ενώ έκανε σκι στο χιονοδρομικό Πισοδερίου

Ο Λάζαρος Καράντζας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ήταν ένα δραστήριο και ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Φλώρινας.

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας πατέρας μπροστά στα δύο του παιδιά στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου στη Φλώρινα. Ο άτυχος άντρας αισθάνθηκε ξαφνικά μια αδιαθεσία και λίγο αργότερα κατέρρευσε στα χιόνια. Στο σημείο έσπευσαν συνολικά 4 γιατροί που δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 48χρονος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Στο αγαπημένο του βουνό, στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας Πισοδερίου, άφησε την τελευταία του πνοή ο πρόεδρος του Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας. Ο 48χρονος Λάζαρος Καράντζας ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που έκανε σκι, συνοδεύοντας τα παιδιά του.

Λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, ενώ η γιατρός του χιονοδρομικού, μαζί με τρεις ακόμα γιατρούς που βρίσκονταν τυχαία στον χώρο, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Λάζαρος Καράντζας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ήταν ένα δραστήριο και ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Φλώρινας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε σπουδάσει χημικός -μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ασχολούνταν όμως με την οικογενειακή επιχείρηση. Εκτός από τον Σ.Ο.Χ., συμμετείχε για πολλά χρόνια στο Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ. “ο Αριστοτέλης”.

Δείτε επίσης: Χρηματιστήριο: Με μικρή άνοδο κινούνται οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της Δευτέρας

Loading