Μαρία Μίχου: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με την Μαρία Μανούκα

Νέο πρόσωπο προστίθεται σήμερα στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

Ονομάζομαι Μαρία Μίχου και κατοικώ στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου εδώ και 30 χρόνια. Είμαι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης – Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού Marketing Analysis του Πανεπιστημίου Berkeley της Καλιφόρνια. Μιλάω τέσσερις ξένες γλώσσες, αγγλικά, ιταλικά, γερμανικά και γαλλικά.

Εργάστηκα επί σειρά ετών ως στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών στον τομέα της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ. Παράλληλα δραστηριοποιούμαι στην συγγραφή και διόρθωση άρθρων εταιρειών του εξωτερικού. Η επαγγελματική μου πορεία με κύριο στόχο την εξυπηρέτηση πελατών και την επίλυση προβλημάτων με οδήγησε σε μία άκρως επικοινωνιακή και ανθρωποκεντρική στάση ζωής.

Λατρεύω την ανιψιά μου Μαριάννα και τα δύο μου σκυλιά Φοίβη και Έλσα, και τα τελευταία χρόνια είμαι ενεργά φιλόζωη. Ελεύθερο πνεύμα με τόλμη και αυθορμητισμό οραματίζομαι και αγωνίζομαι για ένα καλύτερο μέλλον.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί κίνητρο για να είμαι υποψήφια με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα· ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα!

Θεωρώ χαρά, τιμή και ευθύνη την απόφαση να είναι κανείς υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά ταυτόχρονα και ένδειξη αγάπης για τον τόπο του.

Σας ζητώ να μας υποστηρίξετε!»

Δείτε επίσης: Γιάννης Χαραλάμπους: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading