Περιφέρεια Αττικής: «Η διοίκηση Πατούλη δίνει λογαριασμό μόνο στους πολίτες»

Ανεβαίνουν οι τόνοι στην περιφέρεια Αττικής, με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη να απαντά σε αυτήν του Γιάννη Σγουρού, ότι «δίνει λογαριασμό μόνο στους πολίτες».

«Η παράταξη “Νέα Αρχή για την Αττική” είναι μια νέα αυτοδιοικητική παράταξη, που έλαβε πριν από περίπου ένα χρόνο ισχυρή λαϊκή εντολή, να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα  της Αττικής», επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση η παράταξη του κ. Παρούλη και προσθέτει:

«Τόσο η παράταξη, όσο και ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, δεσμεύονται μόνο από τις προγραμματικές δεσμεύσεις και τις πολιτικές προτεραιότητές τους».

Η μαρίνα στη Βουλιαγμένη

Αφορμή για την κόντρα Πατούλη – Σγουρού αποτέλεσε η δημιουργία σύγχρονης μαρίνας στη Βουλιαγμένη, η οποία, σύμφωνα με τη διοίκηση της περιφέρειας Αττικής «υπηρετεί το αναπτυξιακό μας όραμα, για μια Αττική που θα αποτελεί ελκυστικό τουριστικό προορισμό, 12 μήνες το χρόνο, για τουρίστες με υψηλά εισοδήματα».

«Στείρα κριτική Σγουρού»

«Από τη στιγμή που το έργο αυτό τυγχάνει και της αποδοχής της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, αλλά και της δημοτικής αρχής, θα το στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας», τονίζει η παράταξη Πατούλη και προσθέτει:

«Στη στείρα κριτική του κ. Σγουρού και στην αδυναμία του να εξηγήσει πειστικά γιατί άλλαξε θέση σήμερα, σε σχέση με όσα υποστήριζε για τη συγκεκριμένη παρέμβαση το 2018, εμείς προτάσσουμε την προγραμματική μας συνέπεια.

Εμείς δε δίνουμε λογαριασμό ούτε σε συμφέροντα ούτε σε κόμματα, παρά μόνον στους πολίτες της Αττικής».

Δείτε ακόμη:
Μπακογιάννης: «Για να αλλάξει η Αθήνα πρέπει να φάει ξύλο ο δήμαρχος»