Πολυχρονίδης: Πρωταγωνιστές στην αδιαφορία και αλαζονεία στον δήμο Ωραιοκάστρου!

Σήμερα έπρεπε να έρθουν με τα τρακτέρ τους οι αγρότες του γεωργικού Συνεταιρισμού του Δρυμού και να κλείσουν τον δρόμο μπροστά στο Δημαρχείο για να ασχοληθεί ο Δήμαρχος και η διοίκηση του με τα προβλήματα που έχουν -είχαν έρθει και πριν δύο εβδομάδες στο δημοτικό Συμβούλιο αλλά δεν ασχολήθηκαν με το θέμα τους!

Πριν ένα μήνα ήταν οι γονείς από τον Πεντάλοφο που ήρθαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να διαμαρτυρηθούν για την απαράδεκτη κατάσταση του αύλειου χώρου του Δημοτικού και του 1ου κ  2ου Νηπιαγωγείου και να αναγκάσουν την διοίκηση να ψηφίσει έκτακτο κονδύλι 37.000 Ευρώ για την συντήρηση του!

Στα ΄κάγκελα΄ είναι και οι γονείς του 1ου Νηπιαγωγείου Παλαιοκάστρου που σύμφωνα με την ανοικτή επιστολή του Προέδρου του Σ.Γ.κ Κ., από το καλοκαίρι περιμένουν τον …υδραυλικό και διερωτώνται αν θα πρέπει να περιμένουν ΄ακόμα 20 χρόνια ώστε να υλοποιηθούν απλά πράγματα΄ για τα οποία μάλιστα δεσμεύτηκε ο ίδιος ο Δήμαρχος!

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά έπεσε και μία κολώνα ηλεκτροφωτισμού στο Μεσαίο, κλείνει κάθετα το πεζοδρόμιο, κινδυνεύει κόσμος και εδώ και 10 ημέρες δεν την απομάκρυναν για τους λόγους που μόνο αυτή η διοίκηση ξέρει!
Τα συμπεράσματα δικά σας!
Α. Πολυχρονίδης, επικεφαλής δημοτικής παράταξης Ωραιοκάστρου “Συνεργασία Τώρα”

Δείτε επίσης: Δήμος Ωραιοκάστρου: Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου (pics)