Πολύγυρος: Αναγκαίος ο καθαρισμός των φρεατίων όμβριων υδάτων

Την ανάγκη καθαρισμού των φρεατίων όμβριων υδάτων στο Δήμο Πολυγύρου Χαλκιδικής θίγει μέσω ανάρτησής της στο facebook η δημοτική σύμβουλος κ. Μαρία Μπεχλιβανάκη

Όπως τονίζει στην ανάρτησή της η κ. Μπεχλιβανάκη ελπίζει «οι αρμόδιοι να πράξουν άμεσα τα δέοντα ώστε να μην αντιμετωπίσουμε κάποιο πλημμυρικο φαινόμενο».

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Την άνοιξη στον Δήμο Πολυγύρου “πρασινίζουν” ακόμη και οι αποχετεύσεις μας. Άλλες είναι κυριολεκτικά μπαζωμενες και άλλες θάβονται στα άγρια χόρτα. Η πρώτη φωτό είναι φρεάτιο ομβρίων υδάτων κάτω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου όπου έχει φυτρώσει αγριοσυκια. Η δεύτερη είναι φρεάτιο γεμάτο χώματα μεταξύ οικίας Πανιωρα και Γαβρίλη στην κατηφόρα. Η τρίτη είναι το “μεγάλο” φρεάτιο κάτω απ’ τη Σιθωνίας , εκεί που σχηματίζεται η γνωστή λίμνη. Τις δημοσιευω πριν το Δημοτικό Συμβούλιο ελπίζοντας οι αρμόδιοι να πράξουν άμεσα τα δέοντα ώστε να μην αντιμετωπίσουμε κάποιο πλημμυρικο φαινόμενο. Καλώ , επίσης, τους συνδημότες μου να αναφέρουν στον Δημο ή στη Συνεργασία Πολιτών([email protected] .com.) παρόμοιες περιπτώσεις για αποφυγή ακραίων καταστάσεων.Ευχαριστώ!!! Μπεχλιβανακη Μαρία , δημοτική σύμβουλος της Συνεργασίας Πολιτών Δήμου Πολυγύρου»

Δείτε επίσης: Έξι ελληνικοί δήμοι στις “100 Κλιματικά Ουδέτερες Ευρωπαϊκές Πόλεις έως το 2030”